Thursday, August 1, 2024
Home » Αγγλία – Βραζιλία 0-1: Ο 17χρονος «μάγος» Έντρικ έκανε τη διαφορά

Αγγλία – Βραζιλία 0-1: Ο 17χρονος «μάγος» Έντρικ έκανε τη διαφορά

0 comment

Αγγλία – Βραζιλία 0-1: Ο 17χρονος «μάγος» Έντρικ έκανε τη διαφορά

Μετά από 20 αγώνες ηττήθηκε εντός έδρας η Αγγλία, με το νέο παιδί-θαύμα του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου να μπαίνει αλλαγή και να σκοράρει.

Από τον Ροναλντίνιο στον Νεϊμάρ, απ’ αυτόν στον Βινίσιους και τώρα στον Έντρικ. Ο 17χρονος επιθετικός της Παλμέιρας είναι το νέο προϊόν της βραζιλιάνικης βιομηχανίας ποδοσφαίρου και με το γκολ που σημείωσε στο Γουέμπλεϊ για το 1-0 της «σελεσάο» επί της Αγγλίας προσέλκυσε πάνω του όλα τα βλέμματα.

Ο υπερταλαντούχος πιτσιρίκος από την Ταγκουατίνγκα, που έχει κλείσει στη Ρεάλ Μαδρίτης, χρησιμοποιήθηκε ως αλλαγή από τον Ντοριβάλ στο φιλικό του Σαββάτου και σε διάστημα εννέα λεπτών, καθώς μπήκε στο 71′ και σκόραρε στο 80′, φρόντισε να κάνει αισθητή την παρουσία του ορίζοντας το τελικό αποτέλεσμα. Μεσολάβησε φυσικά η προσπάθεια του Βινίσιους, αλλά ο Έντρικ ακολούθησε ως όφειλε τη φάση για να πάρει την επαναφορά και σκοράρει το πρώτο τέρμα του με την εθνική ανδρών.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα μάλιστα είχε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα γκολ του, ωστόσο ο Πίκφορντ τον σταμάτησε. Μικρός είναι ακόμα, θα μάθει. Πάντως το εντός έδρας αήττητο είκοσι σερί αγώνων της Αγγλίας το διέκοψε βάζοντας την υπογραφή του στο διπλό της Βραζιλίας.

🚨 ENDRICK HAS SCORED FOR BRAZIL VS ENGLAND!

THE STAR IS BORN! pic.twitter.com/zZuaTC5yXp

— TC (@totalcristiano) March 23, 2024

Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More