Monday, September 16, 2024
Home » ΑΑΔΕ: Φοροδιαφυγή 3 εκατ. ευρώ σε κέντρο διασκέδασης

ΑΑΔΕ: Φοροδιαφυγή 3 εκατ. ευρώ σε κέντρο διασκέδασης

0 comments

ΑΑΔΕ: Φοροδιαφυγή 3 εκατ. ευρώ σε κέντρο διασκέδασης

Στην επιχείρηση επιβλήθηκε ο προβλεπόμενος φόρος και προσαυξήσεις, καθώς και πρόστιμο 130.000 ευρώ.

Φοροδιαφυγή ύψους 3 εκατ. ευρώ, αποκάλυψε η ΑΑΔΕ σε γνωστό κέντρο διασκέδασης ενηλίκων. Ειδικότερα, αξιοποιώντας πληροφορίες που έφτασαν μέσω καταγγελίας, και παρακολουθώντας στοχευμένα τη φορολογική συμπεριφορά της συγκεκριμένης επιχείρησης, οι ελεγκτές διαπίστωσαν απόκρυψη διόλου ευκαταφρόνητου εισοδήματος.

Ταυτόχρονα, στο εν λόγω γνωστό κέντρο διασκέδασης ενηλίκων, οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ προχώρησαν και σε επιτόπιο έλεγχο. Από την πλήρη επεξεργασία των στοιχείων, διαπίστωσαν ότι για το φορολογικό έτος 2022 η επιχείρηση δεν υπέβαλε δήλωση φορολογίας εισοδήματος, αποκρύπτοντας έσοδα 2,7 εκατ. ευρώ, ενώ απέφυγε και την καταβολή ΦΠΑ συνολικού ποσού 255.000 ευρώ.

Στην επιχείρηση επιβλήθηκε ο προβλεπόμενος φόρος και προσαυξήσεις, καθώς πρόστιμο 130.000 ευρώ. Ο έλεγχος συνεχίζεται και σε προηγούμενες χρήσεις, για να διαπιστωθεί εάν η επιχείρηση ήταν το ίδιο αμελής.

Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More