Thursday, October 24, 2024
Home » Τζάκρη: Ο Κασσελάκης δεν έδιωξε και δεν θα διώξει κανέναν

Τζάκρη: Ο Κασσελάκης δεν έδιωξε και δεν θα διώξει κανέναν

0 comments

«Δεν είναι επίδειξη δύναμης η ενοικίαση γραφείων» είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη για τα χθεσινά εγκαίνια των νέων γραφείων του Στέφανου Κασσελάκη στον Ταύρο. Επισήμανε δε ότι σε περίπτωση επανεκλογής του κ. Κασσελάκη εκείνος δεν σκοπεύει να διώξει κανέναν.

«Έγινε μια συνάντηση γνωριμίας με τους φίλους και τους εθελοντές που δήλωσαν στην ιστοσελίδα “odikosmassyriza” και εξελίχθηκε σε μια μεγαλειώδη συνάντηση. Ήταν πάνω από 1.500 άτομα, είναι μεγάλοι οι χώροι στα γραφεία. Στην ιστοσελίδας έχουν δηλώσει 25.000 εθελοντές. Δεν πήγα στην ομιλία του κ. Τσίπρα γιατί είχα αρμοδιότητες ως γραμματέας της ΚΟ. Είχαμε ένα νομοσχέδιο το οποίο τέλειωσε 11 η ώρα την νύχτα. Θα πήγαινα αν μπορούσα» είπε στο MEGA.

«Η επιτροπή Δεοντολογίας των 9 παρόντων ψήφισε χθες ότι ναι μεν η ΚΕ αποφασίζει πολιτικά αλλά το Συνέδριο είναι το τελικό όργανο για να αποφασίσει. Η ΚΕ είναι εισηγητικό όργανο προς το Συνέδριο. Όλα τα ζητήματα θα τεθούν ξανά στο Συνέδριο με το 10% των συνέδρων» είπε για την υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη.

«Η ιστοσελίδα του κ. Κασσελάκη ήταν ο τρόπος του να επικοινωνεί, δεν έχει πρόσβαση στα στοιχεία του ΣΥΡΙΖΑ πλέον. Σε άλλους υποψηφίους τους έχουν διατεθεί χώροι στην Κουμουνδούρου. Ο τρόπος εγγραφής στον ΣΥΡΙΖΑ και η συμμετοχή στις διαδικασίες, εξακολουθεί να παραμένει ο ίδιος. Το σάιτ είναι προς υποστήριξη της υποψηφιότητας του κ. Κασσελάκη» ανέφερε.

«Δεν θα διώξει κανέναν»

Σε ενδεχόμενη επανεκλογή του Στ. Κασσελάκη, τα Όργανα θα έχουν ισχύ; Σύμφωνα με την κ. Τζάκρη, «επί της προεδρίας του κ. Κασσελάκη, τα Όργανα λειτούργησαν πάμπολλες φορές. Έχουν γίνει και δημοψηφίσματα στο παρελθόν. Για μεγάλα ζητήματα δεν θα ήταν κακό να κάνουμε δημοψηφίσματα πχ για την ενέργεια. Είναι στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του Συντάγματός μας».

«Δεν είναι επίδειξη δύναμης η ενοικίαση γραφείων για προεκλογικό αγώνα, είναι απολύτως αβάσιμο αυτό. Αν εκλεγεί ο Κασσελάκης θα πάμε στην Κουμουνδούρου. Ο κ. Κασσελάκης δεν έδιωξε και θα διώξει κανέναν. Ποτέ δεν απέκλεισε κανέναν» ανέφερε.

Και πρόσθεσε: «Οι Σύνεδροι πρέπει να απαντήσουν στο δίλημμα Δημοκρατία ή γραφειοκρατία. Στην Νέα Αριστερά κάνουν συνέδρια στο ΣΕΦ και εμείς θα πάμε σε νυχτερινό κέντρο; Αν είναι μαζική η προσέλευση, αυτός ο χώρος δεν εξασφαλίζει καρέκλα για τον κάθε σύνεδρο, και είναι και αντιαισθητικό».

«Αντιθεσμική η συμπεριφορά του Μητσοτάκη»

«Αντιθεσμική» χαρακτήρισε η κ. Τζάκρη την αποχώρηση του Κυριάκου Μητσοτάκη όταν ανέβηκε στο βήμα ο Νίκος Παππάς.

«Δεν εκπλήσσει τους πολίτες η αποστροφή του Μητσοτάκη προς τους κοινοβουλευτικούς θεσμούς. Γι΄ αυτόν τον λόγο δεν έχει βάλει σε συζήτηση τις προτάσεις που έχουμε φέρει για την ακρίβεια ή την φορολογία και δεν απαντάει ούτε στις επίκαιρες ερωτήσεις μας. Είναι αντιθεσμική η συμπεριφορά του απέναντι στον κ. Παππά» είπε.

«Ούτε εμάς μας αρέσει ο κ. Μητσοτάκης, ούτε ο βίος και η πολιτεία του αλλά εμείς πάμε στην Βουλή. Δεν αφορά την ΝΔ τι γίνεται στον ΣΥΡΙΖΑ.Ο κ. Σαμαράς είναι πιο “πατριώτης”. Δικαιώθηκε σε αυτά που είπε με το χωροταξικό στο Αιγαίο» πρόσθεσε.

Πηγή: To Vima

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More