Ριάλιτι ή… οίκος ανοχής; – 15 άνδρες θα προσπαθήσουν να την αφήσουν έγκυο! (βίντεο) 22/05/2020 – 19:02 GOOD LIFE Ριάλιτι ή… οίκος ανοχής; – 15 άνδρες θα προσπαθήσουν να την αφήσουν έγκυο! (βίντεο)

Sharing is caring!

Ριάλιτι ή... οίκος ανοχής; - 15 άνδρες θα προσπαθήσουν να την αφήσουν έγκυο! (βίντεο)

Ριάλιτι ή… οίκος ανοχής; – 15 άνδρες θα προσπαθήσουν να την αφήσουν έγκυο! (βίντεο)

Πιο πολύ σε ταινία ερωτικού περιεχομένου θυμίζει το νέο αμερικανικό ριάλιτι, καθώς ο σκοπός είναι ένας από τους 15 διαγωνιζόμενους να αφήσει έγκυο μια γυναίκα. 

Νέο ριάλιτι έκανε την εμφάνιση του στην τηλεόραση του Fox και αμέσως προκάλεσε αίσθηση. Μια διαγωνιζόμενη και δεκαπέντε φιλόδοξοι πατεράδες είναι οι πρωταγωνιστές του νέου σόου «Labor of Love» που έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Πέμπτης.

Η βασική παίκτρια, η 40χρονη Κρίστι Κάτζμαν συγκατοικεί σε ένα πολυτελές σπίτι με 15 υποψήφιους πατέρες. Η πρωταγωνίστρια θα υποβάλλει τους άνδρες σε διάφορες δοκιμασίες προκειμένου να εντοπίσει τον έναν που θα την κάνει μητέρα.

Ο νικητής δηλαδή του συγκεκριμένου σόου θα είναι αυτός που θα επιλέξει η 40χρονη Κρίστι Κάτζμαν για να κυοφορήσει το παιδί του…

Μόλις έκλεισα τα 40 και βγήκα από μια σχέση. Προσπαθώ να κάνω γνωριμίες καθώς ακόμα θέλω να κάνω οικογένεια και ο χρόνος δεν είναι με το μέρος του. Νομίζω ότι (το σόου) θα αποτελέσει μια εκπληκτική ιστορία, με την οποία θα μπορέσουν να ταυτιστούν πολλές γυναίκες» δήλωσε η Κάτζμαν σε βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το Fox.

Παρουσιάστρια του ριάλιτι είναι η ηθοποιός Κρίστιν Ντέιβις και ίσως να φαντάζει ιδανική η επιλογή της για τη συγκεκριμένη θέση καθώς στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «Sex and the City» όπου πρωταγωνιστούσε είχε δώσει αγώνα προκειμένου να καταφέρει να γίνει μητέρα η Σάρλοτ η ηρωίδα που υποδυόταν.

ΠΗΓΗ: pronews.gr

Related posts