Πρώην παίκτης του ΝΒΑ κέρδισε το Λόττο με τη βοήθεια… ενός αστέγου (φώτο)

Sharing is caring!

Πρώην παίκτης του ΝΒΑ κέρδισε το Λόττο με τη βοήθεια... ενός αστέγου (φώτο)

Πρώην παίκτης του ΝΒΑ κέρδισε το Λόττο με τη βοήθεια… ενός αστέγου (φώτο)

Κάποιες φορές… το ίδιο το σύμπαν «συνωμοτεί» για να πετύχεις κάτι. Αυτό ακριβώς έγινε και με τον πρώην παίκτη του ΝΒΑ, Γκίλμπερτ Αρίνας, που κέρδισε με έναν απίστευτο τρόπο το ποσό των 300.000 δολαρίων στο Λόττο.

Ο Γκίλμπερτ Αρίνας έβγαλε εκατομμύρια δολάρια αγωνιζόμενος στο ΝΒΑ την προηγούμενη δεκαετία οπότε οικονομικό πρόβλημα μπορεί να μην έχει, αλλά τα 300.000 δολάρια είναι πάντα ένα καλοδεχούμενο ποσό. Ειδικά αν τα βγάζεις άκοπα παίζοντας απλά ένα δελτίο στο λόττο!

Το θέμα στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ο τρόπος που κέρδισε ο Αρίνας τα χρήματα, αφού το σύμπαν “συνωμότησε” ώστε να βρεθεί στο δρόμο του ένας γνωστός του βενζινάς και να τον καθυστερήσει ένας άστεγος αρκετά ώστε να μην προλάβει να καταθέσει το δελτίο του.

Η ιστορία όπως την ανάρτησε στο λογαριασμό του στο Instagram ο Γκίλμπερτ Αρίνας

Ήταν 12 Μαΐου. Έφυγα άρον-άρον από το σπίτι για να παίξω τα νούμερά μου στο λότο, όμως ξέχασα τα χρήματα και είχα μόλις 10 δολάρια στο αυτοκίνητο. Πήγα στο βενζινάδικο για να βάλω 10 δολάρια βενζίνη, ώστε να φτάσω μέχρι το δικό μου βενζινάδικο. Ένας ταλαιπωρημένος άνδρας μου λέει “φίλε, μπορείς να μου δώσεις λίγα ψιλά;” και η πρώτη μου σκέψη ήταν “γαμησέ το, δεν έχω χρόνο γι’ αυτές τις βλακείες σήμερα”. Του απάντησα πως “έχω 10 δολάρια για βενζίνη και οκτώ λεπτά για να προλάβω να φτάσω στο επόμενο βενζινάδικο ώστε να παίξω τα νούμερά μου στο λότο πριν να είναι αργά”.

Μου λέει “Μπορείς να παίξεις εδώ”, του απάντησα “εκεί με αφήνουν να πατήσω εγώ τα κουμπιά”. Με ρώτησε πόσο μακριά πηγαίνω και αναρωτιόμουν γιατί μου κάνει τόσες ερωτήσεις. Πήγαινα στο Καλαμπάσας, επτά λεπτά μακριά, αλλά του είπα ψέματα ότι πήγαινα στο Θάουζεντ Όοουκς που ήταν τουλάχιστον 16 λεπτά μακριά. Έκανε τα μαθηματικά και μου είπε “εχεις οκτώ λεπτά για να προλάβεις, αλλά θα χρειαστείς 16 για να φτάσεις εκεί”. Του είπα “άκου, θα βάλω πέντε δολάρια βενζίνη και θα σου δώσω τα άλλα πέντε”. Απάντησε πως “δεν θα σου φτάσουν πέντε δολάρια για τόσο δρόμο, κράτα τα 10 και όταν κερδίσεις, θα μου δώσεις 20”. Τον ρώτησα αν είναι σίγουρος και μου είπε “ναι, είμαι 100% σίγουρος ότι θα κερδίσεις”.

Έφτασα στο βενζινάδικό μου για να παίξω και το βρήκα κλειστό! Πίστεψα ότι έκλεισε νωρίς και έτσι δεν έπαιξα τα νούμερά μου. Ξύπνησα το επόμενο πρωί με ένα μήνυμα που έλεγε “συγχαρητήρια, κέρδισες 300.000 δολάρια”. Έχω ακούσει για τα ψεύτικα sms και το αγνόησα γιατί απλά δεν είχα παίξει. Δεν γινόταν να έχω κερδίσει. Πήγα στο βενζινάδικο αργότερα για να παίξω powerball κι ο ιδιοκτήτης έτρεξε φωνάζοντας “ΚΕΡΔΙΣΕΣ, σου έστειλα μήνυμα”. Του απάντησα “πως; αφού δεν έπαιξα” και μου είπε ότι έπαιξε εκείνος τα νούμερά μου επειδή έκλεινε νωρίς!

“Βρήκα τον ταλαιπωρημένο φίλο μου χθες και του έδωσα το μερίδιό του, για την ασφάλειά του δεν θα σας πω το ποσό. Πήδηξε από χαρά και με αγκάλιασε κλαίγοντας για πέντε λεπτά, πριν αρχίσει να προσεύχεται. Έχω δώσει πολλά στους άστεγους, όμως δεν είχα ποτέ την ευλογία κάποιου. Η καλή καρδιά του ευλόγησε αυτό το κουπόνι”.

ΠΗΓΗ: pronews.gr

 

Related posts