Ολοκληρώθηκε η πολυσυζητημένη πώληση – Η Νιουκάστλ πέρασε σε Σαουδάραβες

Sharing is caring!

Ολοκληρώθηκε η πολυσυζητημένη πώληση - Η Νιουκάστλ πέρασε σε Σαουδάραβες

Ολοκληρώθηκε η πολυσυζητημένη πώληση – Η Νιουκάστλ πέρασε σε Σαουδάραβες

 

Το «κονσόρτιουμ» από τη Σαουδική Αραβία που φαίνεται ότι έχει κλειδώσει στην αγορά της Νιούκαστλ, ετοιμάζεται να κάνει τις Καρακάξες την πλουσιότερη ομάδα όχι μόνο στην Premier League, αλλά σε όλον τον ποδοσφαιρικό κόσμο.

Η αγγλική εφημερίδα «Sun» υποστηρίζει πως η αρμόδια επιτροπή της Premier League άναψε το «πράσινο φως» στον Σαουδάραβα πρίγκιπα Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν (εκπροσωπείται από την κοινοπραξία της Αμάντα Στέιβλι), για να αγοράσει τη Νιουκάστλ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται, ο σημαντικός αυτός «γάμος» (φτάνει τα 300.000.000 λίρες) θα ανακοινωθεί την 1η Ιουνίου, κάτι που θα ολοκληρώσει και επίσημα την παρουσία του Μάικ Ασλεϊ στις «καρακάξες».

Όσον αφορά την καθυστέρηση της έγκρισης, το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει πως οφείλεται στο γεγονός πως η Λίγκα είχε να ασχοληθεί με το πρόγραμμα επανεκκίνησης της αγωνιστικής δράσης στην Premier League.!

Να αναφέρουμε ότι η αγοραπωλησία της αγγλικής ομάδας έχει περάσει από χίλια κύματα, καθώς εξ αρχής υπήρχαν αντίθετες φωνές λόγω της εμπλοκής του νέου ιδιοκτήτη σε σοβαρά ποινικά αδικήματα.

ΠΗΓΗ: pronews.gr

Related posts