ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Συγκινητικό αντίο από παλιό συνάδελφο του 58χρονου – ‘Αυτό το τέλος δεν του άξιζε’ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Sharing is caring!

«Αυτό το τέλος δεν του άξιζε…» σημειώνει χαρακτηριστικά σε μήνυμά του στο facebook, θέλοντας να τονίσει πόσο αξιόλογος άνθρωπος ήταν ο πιλότος Σάββας Χειμωνίδης, τον οποίο σκιαγραφεί με τα καλύτερα λόγια.

Βέβαια, αν και αναφέρεται στο οδυνηρό γεγονός, ο παλιός συνάδελφος του θανόντος στις Κυπριακές Αερογραμμές κλείνει με θετικό μήνυμα.

Αυτούσια η ανάρτησή του:

«Μειλίχιος, πράος, χαμογελαστός και πάντα φιλικός και προσιτός.
Λίγες λέξεις που χαρακτήριζαν τον Καπετάνιο Σάββα Χειμωνίδη. Όταν του έβγαζα την φωτογραφία σκεφτόμουν πόσο τυχεροί είναι όσοι τον συναναστρέφονταν και απολάμβαναν καλό φαγητό μαζί του που τόσο απολάμβανε.
Έχω στα αυτιά μου την χαρακτηριστική φωνή του που ήταν πάντα σιγανή και ακόμα και να μην τον έβλεπες όταν σου μιλούσε ήξερες ότι μιλούσε χαμογελαστά.
Όσο τον θυμάμαι, δεν ενόχλησε και δεν ενοχλήθηκε από κανένα. Ζούσε ήρεμα και ήσυχα και αυτό το τέλος δεν του άρμοζε. Είναι όμως φανερό ότι η όποια αρρώστια και ο όποιος ιός δεν καταλαβαίνει από τέτοια. Ούτε όμως εμείς καταλαβαίνουμε από απειλές. Ακόμα και από αόρατους εχθρούς. Γι’ αυτό αείμνηστε μας Καπετάνιε θα κάνουμε αυτό που πρέπει και θα επιβιώσουμε και θα συνεχίσουμε να ζούμε και θα σε σκεφτόμαστε κάποτε να ηρεμούμε με την πραότητα και ποιότητα χαρακτήρα που επέδειξες για όσο ζούσες.
Η οικογένεια μας των Κυπριακών Αερογραμμών αν και έχασε ένα δικό της άνθρωπο από τον ύπουλο αόρατο εχθρό, θα σταθεί και θα αρθεί στο ύψος των περιστάσεων των καιρών και με την έμφυτη υπευθυνότητα της σε αποχαιρετά Καπετάνιε.
Απαλό και γαλήνιο να είναι το πέρασμα σου στο φως…».

Related posts