Κορωνοϊός – Μάθιου Μακόναχι: Μένουμε σπίτι για να δώσουμε χρόνο στους γιατρούς να βρουν το εμβόλιο

Sharing is caring!

matthew_1

Το βίντεο που ανέβασε και δείχνει από την μια την καθημερινότητα των γιατρών και από την άλλη των ανθρώπων που μένουν σπίτι

 

Διάσημοι από όλο τον πλανήτη παροτρύνουν μέσα από τα social media να μείνουν σπίτι για να προστατέψουν τους εαυτούς τους αλλά και τους συνανθρώπους τους από τον κορωνοϊό. Ανάμεσά τους και ο Μάθιου Μακόναχι ο οποίος μέσα από το ένα βίντεο 30 δευτερολέπτων κάλεσε τον κόσμο να μείνει μέσα, να τηρήσει τον αυτοπεριορισμό τους και να δείξει συνέπεια.
Το βίντεο που ανέβασε εμπεριέχει μια μεγάλη αντίθεση. Από τη μία δείχνει το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που εργάζεται και πασχίζει καθημερινά για τις ανθρώπινες ζωές και από την άλλη, την καθημερινότητα μας μέσα στο σπίτι. Παρουσιάζοντας δραστηριότητες, όπως η κηπουρική και η γυμναστική, αναφέρει πως έχουμε χρέος να #μένουμε_μέσα για να βοηθήσουμε στην καταπολέμηση του «ιού με τον οποίο είμαστε σε πόλεμo.

Είμαστε σε πόλεμο με έναν ιό και το σύστημα υγείας με τους εργαζομένους στα νοσοκομεία βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, πολεμώντας την εξάπλωσή του κάθε ημέρα. Ας πάρουμε μέρος σε αυτή τη μάχη, μένοντας σπίτι. Με το να μένουμε σπίτι, δεν οπισθοχωρούμε. Αντίθετα, η παραμονή μας στο σπίτι είναι το πιο γενναίο και επιθετικό όπλο που έχουμε ενάντια στον εχθρό. Γιατί όταν μένουμε σπίτι, εξασφαλίζουμε ότι τα νοσοκομεία δεν θα γεμίσουν, δίνοντας χρόνο στο επιστημονικό προσωπικό να ανακαλύψει το εμβόλιο. Έτσι τον αντιμετωπίζουμε. Μείνετε σπίτι».

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Related posts