Tuesday, September 17, 2024
Home » ΕΝΟΠΛΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ Αποκαλυπτικό το Forbes: «Τα ρωσικά drone Lancet είναι ο φόβος και τρόμος των Ουκρανών» (βίντεο) Χτυπήματα στα 70χλμ.

ΕΝΟΠΛΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ Αποκαλυπτικό το Forbes: «Τα ρωσικά drone Lancet είναι ο φόβος και τρόμος των Ουκρανών» (βίντεο) Χτυπήματα στα 70χλμ.

0 comments

Αποκαλυπτικό το Forbes: «Τα ρωσικά drone Lancet είναι ο φόβος και τρόμος των Ουκρανών» (βίντεο)

Οι Ουκρανοί βρίσκονται προ εκπλήξεως καθώς οι Ρώσοι παρέταξαν ένα όπλο που τους προκαλεί αναρίθμητα προβλήματα και αφορούν το αναβαθμισμένο ρωσικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος Lancet το οποίο θα παράγεται με ρυθμό 50.000 μονάδων και πλέον με εμβέλεια που μπορεί να φτάνει τα 7-χλμ., αναφέρει το Forbes.

«Κακά νέα για την εξαρθρωμένη ουκρανική αεροπορία. Ένα ρωσικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος γεμάτο εκρηκτικά χτύπησε και κατέστρεψε ένα μαχητικό MiG-29 της πολεμικής αεροπορίας στην αεροπορική βάση Dolgintsevo κοντά στο Kryvyi Rih», έγραψε ο Axe στο άρθρο του για το περιοδικό Forbes.

Τι κάνει το Lancet τόσο αποτελεσματικό

«Το κύριο χαρακτηριστικό του Lancet είναι τα αεροδυναμικά χαρακτηριστικά του. Διαθέτει καλή αεροδυναμική απόδοση ενώ έχει ευελιξία και ισχυρή κεφαλή. Από όσο γνωρίζω, από την αρχή της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης, η κεφαλή δεν ήταν αρκετά ισχυρή για να διεισδύσει στη θωράκιση του δυτικού στρατιωτικού υλικού», είπε ο Igor Gerasimov ειδικός ασφαλείας και στρατιωτικός αναλυτής.

Ποια όπλα μπορεί να χτυπήσει η Lancet

Λόγω των τεχνικών χαρακτηριστικών του, το UAV μπορεί να χτυπήσει ουσιαστικά κάθε τύπο όπλου, είπε ο Gerasimov. Το Lancet μπορεί να χτυπήσει αεροσκάφη, τανκς, οχήματα πεζικού, πυροβολικά και συμβατικά ελαφρά θωρακισμένα οχήματα.

Το Lancet μπορεί να λειτουργήσει γρήγορα.

Ο χειριστής εκτοξεύει το drone και στη συνέχεια μπορεί να το δει στην οθόνη του. Ένα ειδικό αεροσκάφος αναγνώρισης ή ένα drone μεταδίδει την εικόνα στον χειριστή και τον βοηθά να εντοπίσει και να καταστρέψει τον στόχο», δήλωσε στην Pravda ο Vladimir Popov, Υποστράτηγος και επίτιμος πιλότος της ρωσικής αεροπορίας.

Το Lancet έχει τα δικά του «μάτια» για να ανιχνεύσει τον στόχο και να μεταδώσει πληροφορίες σχετικά με αυτόν στη μονάδα ελέγχου των χειριστών drone.

«Ο χειριστής έχει μια οθόνη που δείχνει την εικόνα από το πλάι του αναγνωριστικού αεροσκάφους ή του αναγνωριστικού drone και η δεύτερη οθόνη δείχνει τι βλέπει το Lancet.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτό το σύστημα λειτουργεί συντονισμένα μέχρι το drone να χτυπήσει τον στόχο και να εκραγεί», εξηγεί ο ειδικός.

forbes_c.JPG

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More