Monday, September 16, 2024
Home » Όχι 1 αλλά 5 υποθέσεις εναντίον του 27χρονου που συνελήφθη για τη ληστεία περιπτέρου στη Λεμεσό

Όχι 1 αλλά 5 υποθέσεις εναντίον του 27χρονου που συνελήφθη για τη ληστεία περιπτέρου στη Λεμεσό

0 comments

Υπό κράτηση ο 27χρονος που συνελήφθη για ληστεία περιπτέρου στη Λεμεσό – Όχι μία αλλά πέντε οι υποθέσες που διερευνώνται εναντίον του από την Αστυνομία

Πέντε υποθέσεις που αφορούν ληστείες και κλοπές από περίπτερα στη Λεμεσό, διερευνά η Αστυνομία σε βάρος του 27χρονου Ελληνοκύπριου που φόρεσε χειροπέδες χθεςμετά το «χτύπημα» σε περίπτερο που βρίσκεται επί της οδού Ανεξαρτησίας.

Ο 27χρονος, φέρεται ως το πρόσωπο που το βράδυ της 20ης Αυγούστου, εισήλθε στο περίπτερο στην οδό Ανεξαρτησίας και άρχισε να παίρνει προϊόντα από τα ράφια και κάποια εξ αυτών να τα τοποθετεί στο παντελόνι του. Σύμφωνα με την Αστυνομία, όταν ο άνδρας, που ήταν ημίγυμνος, επιχείρησε να φύγει, έγινε αντιληπτός από τον 23χρονο αλλοδαπό υπάλληλο, ο οποίος κλείδωσε άμεσα την πόρτα. Τότε ο δράστης, επιτέθηκε στον υπάλληλο χτυπώντας τον με πλαστική ράβδο την οποία είχε στην κατοχή του. Εν συνεχεία, ο υπάλληλος ξεκλείδωσε την πόρτα του περιπτέρου. Ενώ ο δράστης έφευγε έκλεψε και τρεις κούτες τσιγάρα.

Το πρωί οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο διέταξε την κράτηση του για περίοδο έξι ημερών.

Σε βάρος του 27χρονου, προέκυψε μαρτυρία και για δεύτερη ληστεία περιπτέρου στη Λεμεσό, καθώς και για άλλες τρεις υποθέσεις κλοπών από περίπτερα, που διαπράχθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα στην πόλη.

Οι έρευνες της Αστυνομίας και για τις πέντε υποθέσεις βρίσκονται σε εξέλιξη.

Πηγή: Cyprus Times

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More