Tuesday, September 17, 2024
Home » Όλο και περισσότεροι σπεύδουν στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Δημοτών Πάφου

Όλο και περισσότεροι σπεύδουν στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Δημοτών Πάφου

0 comments

Όλο και περισσότεροι σπεύδουν στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Δημοτών Πάφου

Από τον Μάρτιο του 2022, όταν και άρχισε τη λειτουργία του το Κέντρο Εξυπηρέτησης Δημοτών του Δήμου Πάφου, φαίνεται να γίνεται κτήμα ολοένα και περισσότερων δημοτών για τις εξυπηρετήσεις τις οποίες προσφέρει. Αυτό αποτιμούν τον πρώτο χρόνο λειτουργίας της νέας δημοτικής υπηρεσίας παράγοντες του Δημοτικού Μεγάρου, επισημαίνοντας ότι το Κέντρο είναι ολοένα και περισσότερο εμφανές ότι εξυπηρετεί πιο γρήγορα και άνετα πολίτες από τις αντίστοιχες κρατικές υπηρεσίες λόγω του περιορισμένου αριθμητικά κοινού στο οποίο απευθύνεται.

Μεταξύ άλλων το Κέντρο Εξυπηρέτησης Δημοτών Πάφου παρέχει εξυπηρέτηση για την επανασύνδεση ή αποσύνδεση της παροχής νερού σε υποστατικά, την εξόφληση λογαριασμών κατανάλωσης νερού, την ενεργοποίηση τραπεζικής εντολής, ενώ γίνεται επίσης παραλαβή αιτήσεων για την ηλεκτρονική αποστολή λογαριασμών, αιτήσεων για νέες συνδέσεις παροχής νερού και ενστάσεων για το ύψος των λογαριασμών. Στη μονάδα εξυπηρετούνται επίσης και οι συνδεδεμένοι με το ΣΑΠΑ καταναλωτές για θέματα του Συμβουλίου, γεγονός που επεκτείνει το «τόξο» εξυπηρέτησης του Κέντρου και πέραν του Δήμου Πάφου, στις περιαστικές περιοχές που είναι συνδεδεμένες με το ΣΑΠΑ.

Το Κέντρο Εξυπηρέτησης Δημοτών του Δήμου Πάφου στεγάζεται σε νεοανεγερθέν κτίριο στο χώρο στάθμευσης του Σταδίου «Στέλιος Κυριακίδης», επί της οδού Μιχαήλ Σάββα 1. Οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με το Κέντρο από τη Δευτέρα μέχρι και την Παρασκευή και μεταξύ των ωρών 8.00 π.μ. και 3.00 μ.μ. στο τηλέφωνο 26940940 και την ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

Philenews.com

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More