Home » Χαμάς κατά ΗΠΑ: Τα πλήγματα σε Ιράκ και Συρία «ρίχνουν λάδι στη φωτιά»

Χαμάς κατά ΗΠΑ: Τα πλήγματα σε Ιράκ και Συρία «ρίχνουν λάδι στη φωτιά»

0 comment

Χαμάς κατά ΗΠΑ: Τα πλήγματα σε Ιράκ και Συρία «ρίχνουν λάδι στη φωτιά»

«Η περιοχή δεν θα βρει ούτε τη σταθερότητα, ούτε την ειρήνη, όσο δεν σταματούν η σιωνιστική επίθεση, τα εγκλήματα γενοκτονίας και η εθνοκάθαρση εναντίον του λαού μας» – Τουλάχιστον 23 φιλοϊρανοί σκοτώθηκαν χθες

Ευθεία προειδοποίηση κατά των ΗΠΑ, για τα αεροπορικά πλήγματα σε Συρία και Ιράκαπηύθυνε η Χαμάς, λέγοντας ότι η Ουάσινγκτον βάζει «λάδι στη φωτιά» στη Μέση Ανατολή και πως «φέροει πλήρως την ευθύνη» για τυχόν αντίποινα.

Advertisement

  • Το ιρανικό ΥΠΕΞ καταδίκασε τα αεροπορικά πλήγματα των ΗΠΑ στο Ιράκ και στη Συρία

Οι Ηνωμένες Πολιτείες «φέρουν την ευθύνη των συνεπειών αυτής της στυγνής επίθεσης κατά του Ιράκ και της Συρίας, που ρίχνει λάδι στη φωτιά» ανέφερε σε μια ανακοίνωση στα αγγλικά η Χαμάς.

«Δηλώνουμε πως η περιοχή δεν θα βρει ούτε τη σταθερότητα ούτε την ειρήνη όσο δεν σταματούν η σιωνιστική [ισραηλινή] επίθεση, τα εγκλήματα γενοκτονίας και η εθνοκάθαρση εναντίον του λαού μας στη Λωρίδα της Γάζας», ανέφερε η οργάνωση.

  • Κύμα αεροπορικών επιδρομών ΗΠΑ σε Συρία-Ιράκ. Αντίποινα για την επίθεση στην Ιορδανία (pics-video)
  • Iρακινή Κυβέρνηση: Nεκροί μεταξύ τους και άμαχοι από αμερικανικά πλήγματα

Σκοτώθηκαν 23 φιλοϊρανοί μαχητές

Από τα αμερικανικά πλήγματα στην ανατολική Συρία σκοτώθηκαν τουλάχιστον 23 φιλοϊρανοί μαχητές σύμφωνα με νεότερο απολογισμό του Συριακού Παρατηρητηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Σύμφωνα με τον διευθυντή αυτής της μη κυβερνητικής οργάνωσης, του Ραμί Αμπντέλ Ραχμάν, δέκα φιλοϊρανοί μαχητές σκοτώθηκαν στην επαρχία Ντέιρ Έζορ και 13 στην επαρχία αλ Μαγιαντίν. Ο απολογισμός των νεκρών περιλαμβάνει επίσης εννέα Σύρους μαχητές και έξι Ιρακινούς, πρόσθεσε, διευκρινίζοντας πως κανείς άμαχος δεν έχασε τη ζωή του.

Πηγή: ΑΠΕ

Cyprus Times

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More