Tuesday, October 8, 2024
Home » ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Οι 5 που αναζητούνται για τα επεισόδια στο Απόλλων-Σαλαμίνα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Οι 5 που αναζητούνται για τα επεισόδια στο Απόλλων-Σαλαμίνα

0 comments

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Οι 5 που αναζητούνται για τα επεισόδια στο Απόλλων-Σαλαμίνα

Αυτούς ψάχνει η Αστυνομία για τα επεισόδια στο Απόλλων-Σαλαμίνα – Προστέθηκε κι άλλο ύποπτο πρόσωπο στη λίστα των αναζητούμενων – Η Αστυνομία ζητάει τη βοήθεια των πολιτών για εντοπισμό τους

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες, που μπορούν να βοηθήσουν στην αναγνώριση ή τον εντοπισμό των εικονιζόμενων προσώπων, τα οποία αναζητούνται για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενα αδικήματα που αφορούν τον Νόμο για τηβία στους αθλητικούς χώρους, τα οποία διαπράχθηκαν κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων Απόλλων – Νέα Σαλαμίνα, στις17/12/2023, στο στάδιο ΑΛΦΑ ΜΕΓΑ στη Λεμεσό.

Advertisement

  • Χειροπέδες σε άλλους δύο για τα επεισόδια στο Απόλλων-Σαλαμίνα

1 του 5

Σημειώνεται, ότι τέσσερα από τα πέντε πρόσωπα -εκτός από το πρόσωπο στη φωτογραφία Νο.5-, είχαν δοθεί ξανά στη δημοσιότητα στις 18/12/2023.

Παρακαλείταιοποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στον αριθμό 25805057 ή τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Cyprus Times

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More