Home » Φωτιά στην Τριμίκλινη: Διερευνάται πιθανή ευθύνη των γονέων των ανηλίκων

Φωτιά στην Τριμίκλινη: Διερευνάται πιθανή ευθύνη των γονέων των ανηλίκων

0 comment

Φωτιά στην Τριμίκλινη: Διερευνάται πιθανή ευθύνη των γονέων των ανηλίκων

Ενδεχόμενη ευθύνη των γονέων των ανηλίκων που προκάλεσαν την μεγάλη φωτιά στην Τριμίκλινη, μετά από πυροδότηση πυροτεχνήματος, διερευνά η Αστυνομία. Σε δηλώσεις του, ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρης Κυριάκου, ανέφερε ότι αυτό θα διαφανεί με την ολοκλήρωση των εξετάσεων, όπως επίσης και ευθύνη οποιουδήποτε άλλου προσώπου που ενδεχομένως να εμπλέκεται στο πώς προμηθεύτηκαν το βεγγαλικό, από πού και αν ήταν επιτρεπόμενο ή όχι.

Υπενθυμίζεται ότι γύρω στις 17:00 το απόγευμα της Δευτέρας (24/06), ξέσπασε φωτιά σε συγκεκριμένη περιοχή του χωριού Τριμίκλινη. Σύμφωνα με τον κ. Κυριάκου, αμέσως μέλος του τοπικού αστυνομικού σταθμού μετέβη στην περιοχή όπου διαπιστώθηκε ότι πράγματι υπήρχε αρχικά μια μικρή εστία, όμως λόγω των σφοδρών ανέμων επεκτάθηκε πολύ γρήγορα.

Στη συνέχεια, τόσο ο Αστυνομικός Διευθυντής, ο Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής και αρκετά μέλη, αξιωματικοί του ΤΑΕ Λεμεσού μετέβηκαν στην περιοχή για συντονισμό των ενεργειών αλλά και επιτόπιες εξετάσεις.

Από τις εξετάσεις στην περιοχή,προέκυψε μαρτυρία ότι είχε ακουστεί πυροδότηση πυροτεχνημάτων και ότι επρόκειτο για δυο νεαρά πρόσωπα. Αρχικά είχε εντοπιστεί ένας 12χρονος στον οποίον έγινε συνέντευξη στην παρουσία του κηδεμόνα του, ο οποίος ανέφερε ότι μαζί με φίλο του είχαν πυροδοτήσει ένα πυροτέχνημα, υποδεικνύοντας το σημείο απ’ όπου ξεκίνησε η πυρκαγιά.

Ακολούθως εντοπίστηκε και ο δεύτερος νεαρός ο οποίος και αυτός, αφού έγινε συνέντευξη στην παρουσία του κηδεμόνα του, παραδέχθηκε ότι είχε πυροδοτήσει στο σημείο ένα πυροτέχνημα βεγγαλικών.

Από την πυρκαγιά κάηκε περίπου 1,5 τετραγωνικό χιλιόμετρο από πεύκα και πυκνή βλάστηση, ενώ προέκυψαν και ζημιές σε υποστατικά και σε ένα λυόμενο το οποίο χρησιμοποιείτο ως κατοικία.

Philenews.com

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise