Monday, September 23, 2024
Home » Φρενίτιδα για τα 14,5 εκ. του Τζόκερ! Δείτε τους τυχερούς αριθμούς

Φρενίτιδα για τα 14,5 εκ. του Τζόκερ! Δείτε τους τυχερούς αριθμούς

0 comments

Αστρονομικό ποσό μοιράζει απόψε ο Τζόκερ – Βρέθηκε ο μεγάλος υπερτυχερός για τα 14,5 εκ. ευρώ – Δείτε τους τυχερούς αριθμούς

Ουκ ολίγοι είναι αυτοί που ελπίζουν ότι απόψε από τη μία στιγμή στην άλλη θα γίνουν έτσι απλά με μία μόνο κλήρωση εκατομμυριούχοι! Όσοι λοιπόν κατέθεσαν δελτίο για τη σημερινή κλήρωση του Τζόκερ τότε ναι, μπορεί το άπιαστο όνειρο να γίνει πραγματικότητα και να κερδίσουντουλάχιστον 14,5 εκατομμύρια ευρώ.

Advertisement

Η κλήρωση έγινε και οι αριθμοί που βγήκαν είναι 7, 10, 14, 35, 40 και Τζόκερ ο αριθμός 7.

Μετά από 31 συνεχόμενα τζακ ποτ, βρέθηκε ο/οι μεγάλος/οι υπερτυχερός/οι;

Κι όμως τα… τζακ ποτ συνεχίζονται. Και έτσι στην επόμενη κλήρωση που θα είναι την ερχόμεν Τρίτη το τυχερό παιχνίδι του ΟΠΑΠ θα μοιράσει τουλάχιστον 15.700,000 εκατομμύρια ευρώ!!!!

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για το μεγαλύτερο τζακ ποτ της χρονιάς, αλλά και για το υψηλότερο διανεμόμενο ποσό στην πρώτη κατηγορία του παιχνιδιού από τον Φεβρουάριο του 2017.

Πάντως στη σημερινή κλήρωση βρέθηκε ένας μεγάλος τυχερός στη 2η κατηγορία ο οποίος κερδίζει 100 χιλιάδες ευρώ ενώ μικρότερα ποσά θα πάρουν χιλιάδες πολίτες που ευστόχησαν στις άλλες κατηγορίες.

Πηγή: Cyprus Times

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More