Monday, September 16, 2024
Home » Υπό κράτηση η ανήλικη για την υπόθεση με τον 64χρονο στη Λεμεσό. Καταζητείται η 16χρονη που πήγε στο ξενοδοχείο

Υπό κράτηση η ανήλικη για την υπόθεση με τον 64χρονο στη Λεμεσό. Καταζητείται η 16χρονη που πήγε στο ξενοδοχείο

0 comments

Υπό κράτηση 15χρονη, καταζητείται και 16χρονη για την υπόθεση ληστείας κατά 64χρονου στη Λεμεσό – Εξετάσεις για ταυτοποίηση και των υπόλοιπων προσώπων

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες της Αστυνομίας, για την υπόθεση επίθεσης και ληστείας σε βάρος 64χρονου στη Λεμεσό. Ως γνωστόν, το γεγονός ότι στην υπόθεση εμπλέονται ανήλικα άτομα, κάποια εξ αυτών κορίτσια, δεν πέρασε απαρατήρητο από τις αρχές, που διερευνούν την υπόθεση με τη δέουσα προσοχή.

Advertisement

Η 15χρονη ανήλικη που συνελήφη για την υπόθεση, οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού και εναντίον της εκδόθηκε διάταγμα κράτησης για 6 μέρες.

  • Του έστησαν παγίδα και αντί για φαγητό… τον χτύπησαν και τον έκλεψαν. Εμπλέκεται ανήλικη

Το χρονικό της υπόθεσης

Όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο δημοσίευμα της Cyprus Times, ήταν γύρω στις 23.45 της Τρίτης, ενώ 64χρονος Ελληνοκύπριος βρισκόταν σε δωμάτιο ξενοδοχείου στη Λεμεσό στο οποίο διαμένει,τον επισκέφθηκε νεαρή κοπέλα την οποία είχε γνωρίσει προ μηνών και του ζήτησε να μεταβούν για φαγητό. Αφού αναχώρησαν με το αυτοκίνητό του με προορισμό ταχυφαγείο κοντά στο ξενοδοχείο, η κοπέλα τον οδήγησε σε αδιέξοδο πίσω από αυτό όπου θα περίμεναν 15χρονη φίλη της, δηλαδή τη συλληφθείσα, την οποία επίσης γνώριζε ο 64χρονος.

Περίπου 30 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, εμφανίστηκε η 15χρονη με άλλα τρία πρόσωπα, ένα κορίτσι και δύο άνδρες, εκ των οποίων ο ένας ψέκασε τον 64χρονο με σπρέι και τον γρονθοκόπησε στο πρόσωπο. Τον έριξαν στο έδαφος καιτον κτύπησαν σε διάφορα μέρη του σώματός του, ενώ ένας εξ αυτών του έκλεψε το πορτοφόλι στο οποίο υπήρχε το χρηματικό ποσό των 5.500 ευρώ και η ταυτότητά του. Ακολούθως όλα τα πιο πάνω πρόσωπα, μαζί με την κοπέλα που συνόδευε αρχικά τον 64χρονο, μπήκαν σε αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο στο σημείο κι έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ανήλικη και η κοπέλα που πήγε στο ξενοδοχείο

Επίσης για την ίδια υπόθεση, προέκυψε μαρτυρία εναντίον 16χρονης και εναντίον της εκδόθηκε Δικαστικό ένταλμα σύλληψης και καταζητείται. Πρόκειται κατά πληροφορίες, για το κορίτσι που είχε αρχικώς μεταβεί στο ξενοδοχείο όπου διέμενε ο 64χρονος παραπονούμενος, στις 20 του μήνα.

Οι ανακριτές συνεχίζουν τη διερεύνηση με σκοπό την εξασφάλιση των στοιχείων και των υπολοίπων ενεχόμενων προσώπων, (δύο νεαροί άνδρες και μια κοπέλα).

Ταυτόχρονες εξετάσεις με το ΤΑΕ Λεμεσού, διεξάγονται από την πρώτη στιγμή και με το Ειδικό Κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης Διερεύνησης Υποθέσεων Ευάλωτων Προσώπων, του Αρχηγείου Αστυνομίας.

Απαντώντας στις επικρίσεις που δέχεται η Αστυνομία για την υπόθεση, καθώς ένας ενήλικας συναντήθηκε τα μεσάνυχτα με ανήλικο κορίτσι χωρίς να έχουν κάποιο συγγενικό δεσμό, ο Εκπρόσωπος της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου ανέφερε νωρίτερα ότι από την πρώτη στιγμή τα μέλη της Αστυνομίας και του ΤΑΕ Λεμεσού, χειρίστηκαν την κατάσταση και με τα δεδομένα που είχαν μπροστά τους. Τόνισε ότι ο 64χρονος ανακρίθηκε επισταμένα για τη σχέση του με αυτά τα ανήλικα πρόσωπα.

Σημείωσε δε ότι από την αρχή ενημερώθηκε και η Υποδιεύθυνση Διερεύνησης Ευάλωτων Προσώπων του Αρχηγείου Αστυνομίας και με τους ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού ξεκίνησαν τη διερεύνηση. Σήμερα οι ανακριτές της Υποδιεύθυνσης Διερεύνησης Ευάλωτων Προσώπων του Αρχηγείου Αστυνομίας θα επισκεφθούν την 15χρονη, η οποία μέχρι στιγμής αρνείται τη διάπραξη του αδικήματος.

Πηγή: Cyprus Times

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More