Thursday, August 1, 2024
Home » Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Έκκληση από ανακριτές για αναφορά και της παραμικρής πληροφορίας – Παρέλαβαν τα πρακτικά

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Έκκληση από ανακριτές για αναφορά και της παραμικρής πληροφορίας – Παρέλαβαν τα πρακτικά

0 comment

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Έκκληση από ανακριτές για αναφορά και της παραμικρής πληροφορίας – Παρέλαβαν τα πρακτικά

Παραδόθηκαν σήμερα τα πρακτικά της θανατικής ανάκρισης της υπόθεσης του Θανάση Νικολάου στους δύο ποινικούς ανακριτές, νομικό Θανάση Αθανασίου και Λάμπρο Παππά, αντιστράτηγο εν αποστρατεία της ΕΛΑΣ, οι οποίοι διορίστηκαν από το Υπουργικό Συμβούλιο για να εντοπίσουν τους δράστες της δολοφονίας του 26χρονου εθνοφρουρού, αλλά και αυτούς που ευθύνονται για τις παραλείψεις στην έρευνα.

Οι δύο ανακριτές βρέθηκαν το πρωί της Παρασκευής στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού όπου τους παραδόθηκε από την Πρωτοκολλητή, Μαρία Ιωαννιδου, όλο το υλικό. Υπενθυμίζεται ότι έχουν ήδη πιάσει δουλειά έχοντας στα χέρια τους όλο το υλικό που αφορά την υπόθεση.

Σε δηλώσεις του ο ποινικός ανακριτήςΛάμπρος Παππάς, απηύθυνε έκκληση στο κοινό εάν γνωρίζει την παραμικρή πληροφορία να καταγγείλει ακόμη και ανώνυμα.

Εξάλλου, σε δηλώσεις τουο νομικός Θανάσης Αθανασίου ανέφερε πως απέστειλαν επιστολή προς τον Υπουργό Άμυνας, ζητώντας κάποιες καταστάσεις.

Στα χέρια του υπάρχουν εδώ και μέρες έγγραφα, καταθέσεις, πορίσματα, σημειώματα που συμποσούνται σεπάνω από 5.000 σελίδες, που έχει συγκεντρωθεί από τις έρευνες 19 χρόνων, καθώς και των πορισμάτων από τις θανατικές ανακρίσεις. Από την περασμένη Κυριακή βρίσκεται στην Κύπρο όπου εγκαταστάθηκε μόνιμα, ο εξ Ελλάδος ποινικός ανακριτής αντιστράτηγος ε.α. Λάμπρος Παππάς.

Οι δύο ποινικοί ανακριτές θα αρχίσουν ανακρίσεις στη βάση των όρων εντολής: Σε σχέση με τις συνθήκες θανάτου του Θανάση Νικολάου που εντοπίστηκε νεκρός 29/9/2025 στο γεφύρι της Άλασσας, στη Λεμεσό. Για οποιεσδήποτε επιλήψιμες πράξεις ή παραλήψεις σημειώθηκαν αναφορικά με τα αίτια θανάτου.

Philenews.com

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More