Monday, September 9, 2024
Home » ΥΠΑΜ: Παραγωγική η συζήτηση με αποδήμους

ΥΠΑΜ: Παραγωγική η συζήτηση με αποδήμους

0 comments

Το Κεντρικό Συμβούλιο της ΠΣΕΚΑ έτυχε ενημέρωσης για θέματα άμυνας από τον Υπουργό Άμυνας και τον Αρχηγό της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγο Γεώργιο Τσιτσικώστα

Για ουσιαστική και παραγωγική συζήτηση με τους αποδήμους έκανε λόγο σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Άμυνας, Βασίλης Πάλμας, μετά το τέλος της συνεδρίας του Κεντρικού Συμβουλίου Παγκόσμιας Συντονιστικής Επιτροπής Κυπριακού Αγώνα (ΠΣΕΚΑ), το απόγευμα της Πέμπτης στη Λευκωσία.

Κατά τη συνεδρία, η οποία διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών, το Κεντρικό Συμβούλιο της ΠΣΕΚΑ έτυχε ενημέρωσης για θέματα άμυνας από τον Υπουργό Άμυνας και τον Αρχηγό της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγο Γεώργιο Τσιτσικώστα.

«Μαζί με τον Αρχηγό της Εθνικής Φρουράς ενημερώσαμε τους αποδήμους για θέματα που αφορούν την Εθνική Φρουρά και το Υπουργείο Άμυνας», είπε ο κ. Πάλμας, σημειώνοντας ότι έγινε μια διεξοδική, ουσιαστική και παραγωγική συζήτηση με τους συμπατριώτες της διασποράς, για την οποία -όπως είπε- και εκφράζει την πλήρη ικανοποίησή του.

«Τους δώσαμε τη δυνατότητα να ενημερωθούν για διάφορα προγράμματα και δράσεις που αφορούν το Υπουργείο Άμυνας και την Εθνική Φρουρά», συνέχισε ο Υπουργός Άμυνας, προσθέτοντας ότι «δεχθήκαμε ερωτήσεις και απορίες από τους συμπατριώτες μας».

Απαντώντας σε διευκρινιστική ερώτηση του ΚΥΠΕ, ο Υπουργός Άμυνας αναφέρθηκε σε προγράμματα που αφορούν διμερείς, τριμερείς και τετραμερείς δραστηριότητες του Υπουργείου Άμυνας με φίλες χώρες, καθώς και για εξοπλιστικά προγράμματα που αφορούν την αμυντική θωράκιση του τόπου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Πηγή: Cyprus Times

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More