Thursday, September 19, 2024
Home » Υπέρ των πλοίων που παράγουν ηλεκτρισμό με φυσικό αέριο ο Ατάογλου στα κατεχόμενα

Υπέρ των πλοίων που παράγουν ηλεκτρισμό με φυσικό αέριο ο Ατάογλου στα κατεχόμενα

0 comments

Σχεδιάζουν να δώσουν κίνητρα στις ναυλωμένες πτήσεις από τον Ιανουάριο του 2025 – Η ηλεκτρική διασύνδεση στη συνάντηση του με τον Τούρκο Αντιπρόεδρο

Τα πλοία που παράγουν ηλεκτρική ενέργεια με αέριο είναι στην ημερήσια διάταξη ως μια εναλλακτική λύση μέχρι να έρθει η ηλεκτρική ενέργεια μέσω καλωδίου από την Τουρκία, δήλωσε ο «αντιπρόεδρος της κυβέρνησης», και «υπουργός τουρισμού», Φικρί Ατάογλου.

Advertisement

Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου και Πληροφορίων, σε δηλώσεις του σε διαδικτυακή εκπομπή της Κίπρις ποστασί ο κ. Ατάογλου είπε επίσης ότι σχεδιάζουν να δώσουν κίνητρα στις ναυλωμένες πτήσεις από τον Ιανουάριο του 2025 και σημείωσε ότι στόχος τους είναι η αναζωογόνηση των μικρών ξενοδοχείων.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι πραγματικά υψηλές, πρόσθεσε, λέγοντας ότι παρατηρήθηκε αρχικά μείωση των εισιτηρίων με τις πρόσθετες πτήσεις και τα αεροσκάφη αλλά στη συνέχεια οι τιμές αυξήθηκαν και πάλι μετά την αύξηση της ζήτησης.

Ο Φικρί Ατάογλου είπε ότι σε πρόσφατη συνάντησή του με τον Τούρκο Αντιπρόεδρο συζήτησαν το θέμα της ηλεκτρικής ενέργειας και τονίστηκε ότι θα πρέπει να εξεταστούν εναλλακτικές λύσεις μέχρι να έρθει η ηλεκτρική ενέργεια μέσω καλωδίου στα κατεχόμενα. «Προσφέραμε μια πρόταση στον Γιλμάζ είπαμε ότι υπάρχουν πλοία που παράγουν ηλεκτρική ενέργεια με φυσικό αέριο ως εναλλακτική λύση μέχρι να έρθει η ηλεκτρική ενέργεια μέσω καλωδίου. Εάν είναι πιο προσιτό το κόστος, θα πρέπει να εξετάσουμε εναλλακτικές λύσεις μέχρι να έρθει η ηλεκτρική ενέργεια μέσω καλωδίου».

«Βρισκόμαστε σε ένα ηλιόλουστο μέρος, μπορούμε να επωφεληθούμε από τις εναλλακτικές μορφές ενέργειας, αλλά δεν μπορούμε να τις αυξήσουμε όσο θέλουμε λόγω της έλλειψης υποδομών και υπερκατασκευών», πρόσθεσε.

Πηγή: Cyprus Times

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More