Home » Τροχαίο κατέληξε σε επίθεση με.. σμίλα – Στο νοσοκομείο ένα πρόσωπο

Τροχαίο κατέληξε σε επίθεση με.. σμίλα – Στο νοσοκομείο ένα πρόσωπο

0 comment

Τροχαίο κατέληξε σε επίθεση με.. σμίλα – Στο νοσοκομείο ένα πρόσωπο

Έχει ξεφύγει για τα καλά η κατάσταση στην Πάφο όσον αφορά στις αντικοινωνικές δράσεις κατοίκων της πόλης.

22χρονος π θεώρησε φυσιολογικό, μετά από τροχαίο ατύχημα το οποίο προκάλεσε, να επιχειρήσει να διαφύγει αρχικά από την σκηνή και όταν αυτό δεν έγινε κατορθωτό, να επιτεθεί τελικά σε ενεχόμενο πρόσωπο στο τροχαίο με την χρήση… σμίλας την οποία είχε στο αυτοκίνητο του.

Το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη το βράδυ του Σαββάτου, ενώπιον εκατοντάδων διακινούμενων στην πολυσύχναστη τουριστική λεωφόρο Τάφοι των Βασιλέων στην Κάτω Πάφο. Σύμφωνα με τις αστυνομικές εξετάσεις, Σύρος κάτοικος Κύπρου, που διαπιστώθηκε ότι είναι αιτητής πολιτικού ασύλου, προκάλεσε τροχαίο ατύχημα όταν χτύπησε με το αυτοκίνητο του σε προπορευόμενο όχημα που σταμάτησε σε διάβαση πεζών και που οδηγούσε γυναίκα από την Ρουμανία κάτοικος Πάφου.

Ο 22χχρονος επιχείρησε να διαφύγει από το σημείο, ωστόσο η οδηγός του δεύτερου οχήματος τον παρεμπόδισε να το πράξει, καλώντας παράλληλα για βοήθεια τον σύζυγο της στο τηλέφωνο. Αυτός έφθασε σε ελάχιστα λεπτά στη σκηνή, συνοδευόμενος και από την αδερφή του.

Ακολούθησε ένταση στη σκηνή, ενώ κλήθηκε και η Αστυνομία, με τους οικείους της γυναίκας οδηγού να εμποδίζουν τον 22χρονο Σύρο να εγκαταλείψει το σημείο όπως προσπαθούσε. Ο οδηγός του αυτοκινήτου που είχε εμπλακεί με το όχημα της παραπονούμενης άρχισε να τους εξυβρίζει και να τους απειλεί με διάφορες φράσεις και στη συνέχεια ανέσυρε σμίλα που είχε στο αυτοκίνητο του και επιτέθηκε στον σύζυγο της παραπονούμενης, κτυπώντας τον στο κεφάλι και τραυματίζοντας του.

Ο τραυματίας παραλήφθηκε από ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Πάφου. Σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό, υπέστη θλαστικό τραύματα στη δεξιά μετωπική πλευρά του κεφαλιού και του έγινε συρραφή, ενώ αργότερα έλαβε εξιτήριο.

Ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, απειλής, δημόσιας εξύβρισης, οπλοφορίας προς διέγερση τρόμου και κατοχής επιθετικού οργάνου.

Philenews.com

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise