Home » Το Threads και επίσημα στην Ευρώπη με στόχο μισό δισεκατομμύριο χρήστες

Το Threads και επίσημα στην Ευρώπη με στόχο μισό δισεκατομμύριο χρήστες

0 comment

Το Threads και επίσημα στην Ευρώπη με στόχο μισό δισεκατομμύριο χρήστες

H Meta άνοιξε τις πύλες της νέας της πλατφόρμας στα social media

Μετά από την έναρξη της λειτουργίας του Threads σε πάνω από 100 χώρες, ο νέος ανταγωνιστής του Twitter (που έρχεται από την Meta) άνοιξε τις διαδικτυακές του πύλες για σχεδόν μισό δισεκατομμύριο χρήστες στην Ευρώπη.

Advertisement

O Μαρκ Ζούκερμπεργκ επιβεβαίωσε την πληροφορία και μάλιστα αποκάλυψε πως οι χρήστες στην ήπειρό μας θα μπορούν να μπουν στην πλατφόρμα χωρίς καν να έχουν προφίλ και να διαβάσουν τις αναρτήσεις άλλων.

Η συμμετοχή στο Threads απαιτεί ύπαρξη λογαριασμού στο Instagram. H καθυστέρηση της λειτουργίας του Threads στην Ευρώπη οφείλεται στον διαφορετικό τρόπου που επιβάλει η ΕΕ στην επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων, που ήταν και πεδίο έντονων διαφωνιών με την Meta τα τελευταία χρόνια.

Μένει να δούμε τις επόμενες ημέρες ποιες θα είναι οι πρώτες αντιδράσεις των Ευρωπαίων, κατά πόσο θα τους συγκινήσει το Threads, αλλά και το κατά πόσο θα τους κρατήσει στους servers του.

Πηγή: Gazzetta

Cyprus Times

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More