Home » Το Avatar εισβάλλει στο χώρο των videogames με το Avatar: Frontiers of Pandora

Το Avatar εισβάλλει στο χώρο των videogames με το Avatar: Frontiers of Pandora

0 comment

Το Avatar εισβάλλει στο χώρο των videogames με το Avatar: Frontiers of Pandora

Η Ubisoft εισάγει στο σήμερα του gaming το νέο Avatar game

To Avatar: Frontiers of Pandora είναι το νέο Avatar videogame που κυκλοφορεί τις επόμενες ώρες και στην αγορά της χώρας μας.

Advertisement

Το παιχνίδι αναπτύχθηκε από την Massive Entertainment, ένα από τα πιο ταλαντούχα studios της Ubisoft και το οποίο συνεργάστηκε στενά με την Lightstorm Entertainment, η οποία είναι υπεύθυνη για τις κινηματογραφικές ταινίες.

Η Lightstorm Entertainment ιδρύθηκε από τον James Cameron και έχει πολυτελέστατα γραφεία στο Los Angeles, όπου γίνονται και τα γυρίσματα.

Είχαμε την ευκαιρία πριν από μερικές εβδομάδες να τα επισκεφθούμε και να δούμε πως ετοιμάζεται το game, αλλά και να πάρουμε μια πρώτη γεύση.

Το παιχνίδι δείχνει εντυπωσιακά φτιαγμένο, με κάθε λεπτομέρεια του κόσμου, και θα ταξιδέψει τους fans σε νέες περιοχές με έναν Na’vi που ξεφεύγει από την φυλακή και προσπαθεί να βοηθήσει τους πάντες κατά των ανθρώπων που θέλουν να κατακτήσουν τον πλανήτη και να αντλήσουν όλους τους πόρους του.

Μπορείτε να δείτε ένα αναλυτικό ρεπορτάζ για τα όσα είδαμε, μαζί με συνεντεύξεις με στελέχη των δύο εταιρειών και υλικό από το game, στο παρακάτω video.

Πηγή: Gazzetta

Cyprus Times

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More