Thursday, September 19, 2024
Home » Το Τμήμα Έκτακτων Αναγκών του Blue Heart Foundation στην πυρόπληκτη Αττική (pics)

Το Τμήμα Έκτακτων Αναγκών του Blue Heart Foundation στην πυρόπληκτη Αττική (pics)

0 comments

Το Τμήμα Έκτακτων Αναγκών του Blue Heart Foundation στις πυρόπληκτες περιοχές της Αττικής – Συμμετοχή στην κατάσβεση πυρκαγιών και παράδοση εξοπλισμού – Διαχρονικά, στήριγμα ελπίδας στα δύσκολα – Δείτε Εικόνες

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το έργο της αποστολής του Τμήματος Έκτακτων Αναγκών Κύπρου και Ελλάδος του BlueHeartFoundation, που συμμετείχε στην αντιμετώπιση των μεγάλων πυρκαγιών που ξέσπασαν στην Αττική στις 11 Αυγούστου και παράλληλα συνέδραμε στη διαχείριση των προβλημάτων που προέκυψαν στις πυρόπληκτες περιοχές.

To BlueHeartFoundation, αποτελώντας διαχρονικά στήριγμα ελπίδας στα δύσκολα, βρέθηκε και αυτή τη φορά δίπλα στους ανθρώπους που δοκιμάστηκαν από τις κατατροφικές πυρκαγιές.

Το Τμήμα Έκτακτων Αναγκών του Blue Heart συνεργάστηκε με το Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδος, την Πολιτική Προστασία και αριθμό εθελοντικών οργανώσεων για παροχή βοηθειών στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών στην περιοχή του Διόνυσου και της Πεντέλης και ανέλαβε την ασφάλιση της περιοχής γύρω από το μοναστήρι του Αγίου Εφραίμ στη Νέα Μάκρη, για αποφυγή αναζωπυρώσεων.

Παράλληλα, το Τμήμα Έκτακτων Αναγκών του Blue Heart συμμετείχε στην επιτήρηση μικρών εστιών φωτιάς μέσω drone, τις οποίες και κατάσβησε με πεζοπόρο τμήμα.

Την ίδια ώρα, παρείχε βοήθεια στις εθελοντικές ομάδες που εργάστηκαν για ανεύρεση τραυματισμένων ζώων στην περιοχή του Μαραθώνα.

Δείτε Εικόνες από την αποστολή του του Τμήματος Έκτακτων Αναγκών Κύπρου και Ελλάδος του BlueHeartFoundation

1 του 11

Με την άφιξη του στην Ελλάδα, ο Μιχάλης Θεοδούλου, Επικεφαλής της Ομάδας Εκτάκτων Αναγκώνπαρέδωσε εξοπλισμό στους εθελοντές του Blue Heart Ελλάδος, για αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση σε περιπτώσεις πυρκαγιών.

Όλες οι δράσεις, εκπαιδεύσεις και εκδηλώσεις, πραγματοποιούνται με την πολύτιμη αρωγή των υποστηρικτών του BlueHeart: Signet, IslandOilHoldings, Dynatron, HellenicBank, LaikoCosmosTrading, Remedica, Meridian, VIADesignStudio, A&PChristofiBrosConstructions, YKIoannou.

Πηγή: Cyprus Times

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More