Monday, September 16, 2024
Home » Το Βερολίνο καλεί τους Γερμανούς να φύγουν από το Ιράν

Το Βερολίνο καλεί τους Γερμανούς να φύγουν από το Ιράν

0 comments

Προειδοποιεί ότι υπάρχει κίνδυνος κλιμάκωσης της έντασης του Ιράν με το Ισραήλ και κίνδυνος να συλληφθούν

Η Γερμανίαπροειδοποίησε τους πολίτες της να φύγουν από το Ιράν γιατί υπάρχει κίνδυνος κλιμάκωσης της έντασης με το Ισραήλ και κίνδυνος να συλληφθούν από τις ιρανικές αρχές.

Υπάρχει ο κίνδυνος τόσο μιας απότομης κλιμάκωσης των υφιστάμενων εντάσεων της Τεχεράνης με το Ισραήλ όσο και ότι οι Γερμανοί μπορεί να κινδυνεύσουν από αυθαίρετες συλλήψεις στη χώρα, αναφέρει.

  • ΥΠΕΞ: Αποφύγετε τα ταξίδια σε Ισραήλ, Παλαιστίνη, Λίβανο και Ιράν
  • Πυκνώνουν τα «σύννεφα πολέμου» στη Μέση Ανατολή – Θέμα χρόνου η επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ

«Υπό τις τρέχουσες εντάσεις, ιδιαίτερα μεταξύ του Ισραήλ και του Ιράν, υπάρχει κίνδυνος απότομης κλιμάκωσης», γράφει το Υπουργείο Εξωτερικών σε νέα ταξιδιωτική οδηγία που εξέδωσε.

«Δεν μπορεί να αποκλειστεί ότι θα μπορούσαν να επηρεαστούν οι αεροπορικές, χερσαίες και θαλάσσιες μεταφορές», προσθέτει.

«Οι Γερμανοί πολίτες διατρέχουν πραγματικό κίνδυνο να συλληφθούν και να ανακριθούν αυθαίρετα και να τους επιβληθούν μακροχρόνιες ποινές φυλάκισης. Οι πολίτες με διπλή υπηκοότητα, ιρανική και γερμανική, κινδυνεύουν ιδιαίτερα», τονίζει το γερμανικό Υπουργείο Εξωτερικών.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Cyprus Times

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More