Home » Τους συνέστησαν να αρχίσουν να ποτίζουν ότι απέμεινε στον Φαρμακά – Χρειάζονται χιλιάδων ευρώ λάστιχα

Τους συνέστησαν να αρχίσουν να ποτίζουν ότι απέμεινε στον Φαρμακά – Χρειάζονται χιλιάδων ευρώ λάστιχα

0 comment

Τους συνέστησαν να αρχίσουν να ποτίζουν ότι απέμεινε στον Φαρμακά – Χρειάζονται χιλιάδων ευρώ λάστιχα

Καρποφόρα δέντρα, αμπέλια και λάστιχα ποτίσματος έγιναν στάχτη με το πέρασμα της καταστροφικής πυρκαγιάς στον Φαρμακά. Μιλώντας στο philenews podcast το μέλος του Κοινοτικού Συμβουλίου στον Φαρμακα, Θεόδωρος Μεττής, ανέφερε ότι η επόμενη μέρα βρήκε τους κατοίκους να μετρούν τις πληγές τους και να καταγράφουν την καταστροφή στις περιουσίες τους.

Οι λειτουργοί του τμήματος Γεωργίας τους παρέπεμψαν στα κεντρικά γραφεία, να δηλώσουν τις ζημιές που έχουν υποστεί ο καθένας ξεχωριστά και να αρχίσουν να προτίζουν ότι απέμεινε ανέφερε ο κύριος Μεττής, υποδεικνύοντας ότι χρειάζονται πολλές χιλιάδες ευρώ για να αγοράσουν λάστιχα από την αρχή. Παρά τις άμεσες οδηγίες σημείωσε που τους υποσχέθηκαν ότι θα δώσουν για βοήθεια, στέλνουν τους ιδίους να καταγράψουν και να δηλώσουν ζημιές, κάτι για το οποίο χρειάζεται χρόνος.

Για την πυρκαγιά περιέγραψε την παραλίγο τραγωδία, για όσους συγχωριανούς έτρεξαν να σώσουν μια οικεία, στην οποία βρισκόταν μέσα η οικογένεια. Ευχαρίστησε ωστόσο, την πυροσβεστική υπηρεσία για τις προσπάθειες που κατέβαλε για μια δύσκολη πυρκαγιά την οποία οι άνεμοι δεν άφηναν να σβήσει. Φανήκαμε είπε τυχεροί, που άλλαξε κατεύθυνση ο αέρας και γλίτωσε το δάσος Μαχαιρά.

Philenews.com

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More