Home » Τους ανατίναξαν την ταβέρνα… αλλά δεν υποψιάζονται κανένα – Έχουν κατεύθυνση οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού

Τους ανατίναξαν την ταβέρνα… αλλά δεν υποψιάζονται κανένα – Έχουν κατεύθυνση οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού

0 comment

Τους ανατίναξαν την ταβέρνα… αλλά δεν υποψιάζονται κανένα – Έχουν κατεύθυνση οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού

Την πεπατημένη ακολούθησαν οι ιδιοκτήτες της ταβέρνας στη Λεμεσό η οποία έγινε στόχος βομβιστών τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες της ιστοσελίδα μας οι δύο παραπονούμενοι ιδιοκτήτες εξέφρασαν άγνοια ως προς τα κίνητρα των δραστών, δηλώνοντας στις Αρχές ότι δεν έχουν διαφορές με οποιοδήποτε πρόσωπο και δεν υποψιάζονται κανέναν.

Οι έρευνες των ανακριτών του ΤΑΕ Λεμεσού βρίσκονται σε εξέλιξής ενώ από τη σκηνή της εγκληματικής ενέργειας παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια τα οποία αναμένεται να σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις.

Την ίδια ώρα οι ανακριτές αναζητούν κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης της περιοχής σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν οπτικό υλικό το οποίο ενδεχομένως να κατάγραψε τις κινήσεις των δραστών.

Η ταβέρνα ιδιοκτησίας 36χρονου και 27χρονου γίνεται στόχος για δεύτερη φορά μέσα σε δύο χρόνια με τις πληροφορίες του philenews να αναφέρουν ότι οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού έχουν κατεύθυνση ως προς τα κίνητρα τα οποία δεν σχετίζονται με θέματα προστασίας. Σύμφωνα με την Αστυνομία, η έκρηξη σημειώθηκε στις 04:48 τα ξημερώματα στην είσοδο ταβέρνας.

Από τις επιτόπιες εξετάσεις του πυροτεχνουργού διαπιστώθηκε ότι οι δράστες τοποθέτησαν εμπρηστικό μηχανισμό, χαμηλής ισχύος στην είσοδο του υποστατικού όπου και προκλήθηκαν ελαφρές ζημίες

Philenews.com

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More