Monday, September 16, 2024
Home » Τον Δρ. Κώστα Καδή προτείνει ο ΠτΔ για Επίτροπο στην ΕΕ

Τον Δρ. Κώστα Καδή προτείνει ο ΠτΔ για Επίτροπο στην ΕΕ

0 comments

Τον Δρ. Κώστα Καδή προτείνει ο ΠτΔ για Επίτροπο στην ΕΕ – Ενημέρωσε την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής – Το ευχαριστώ στη Στέλλα Κυριακίδου

Η Κυπριακή Δημοκρατία θα προτείνει για τη θέση του Επιτρόπου στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή τον Καθηγητή Κώστα Καδή.

Την εισήγηση γνωστοποίησε σήμερα με γραπτή δήλωση του ο Κυβερντητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης αναφέροντας ότι η εμπειρία του Δρος Καδή από τα κατά καιρούς θεσμικά αξιώματα που υπηρέτησε την Κυπριακή Δημοκρατία, όσο και η ακαδημαϊκή του πορεία και κατάρτιση αποτελούν βασικά στοιχεία της επιλογής του για τη σημαντική θέση του Επιτρόπου.

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, όπως αναφέρει, είχε την προηγούμενη εβδομάδα σχετική τηλεφωνική επικοινωνία με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα Ursula von der Leyen, όπου αντάλλαξαν απόψεις για το θέμα και την ενημέρωσε για την επιλογή του προσώπου που θα προτείνει όπως επίσης τα κριτήρια με τα οποία έλαβε την απόφαση του.

«Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επιθυμεί να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες και να συγχαρεί την απερχόμενη Επίτροπο κα Στέλλα Κυριακίδου για το έργο που επιτέλεσε και για τη σημαντική της προσφορά στον τομέα της Υγείας, ιδιαίτερα σε μια κρίσιμη για την Ευρωπαϊκή Ένωση περίοδο, εν μέσω της πανδημίας».

Πηγή: Cyprus Times

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More