Home » Τα Υλικά του Έρωτα – Μια έκδοση βιβλιοθήκης, αυτή την Κυριακή με τον «Φ»

Τα Υλικά του Έρωτα – Μια έκδοση βιβλιοθήκης, αυτή την Κυριακή με τον «Φ»

0 comment

Τα Υλικά του Έρωτα – Μια έκδοση βιβλιοθήκης, αυτή την Κυριακή με τον «Φ»

Μη χάσετε αυτή την Κυριακή μαζί με τον «Φιλελεύθερο» μια ειδική έκδοση βιβλιοθήκης των Χρυσών Συνταγών, με αφορμή τη Γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου!

Μιαπολυτελής έκδοση 64 σελίδων, με 30 αφροδισιακές συνταγές για τη μέρα των ερωτευμένων και όχι μόνο! Στο βιβλίο θα βρείτε φαγητά και γλυκά φτιαγμένα με υλικά που γαργαλούν ακόμα και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Ανάμεσα σε άλλα θα βρείτε απολαυστικές συνταγές για βελουτέ σούπα μανιταριών, σαλάτα με γαρίδες, αβοκάντο και κους-κους, πατάτες στο φούρνο με λιωμένο τυρί, καρύδι και κάστανο, γαριδομακαρονάδα, γλυκοπικάντικα μύδια αρωματισμένα με λευκό κρασί, ριζότο με αστακό, σοτέ φιλέτο σολομού με αρωματισμένη σάλτσα και λαχανικά, ιαπωνικά buns με κοτόπουλο, πάπια στη σχάρα με νούντλς, steak από μοσχαράκι σερβιρισμένο με φουά γκα, μπράουνι γαρνιρισμένο με σοκολάτα φοντάν σερβιρισμένο με βανίλια παγωτό, μπισκότα red velvet με άσπρη σοκολάτα, σοκολατένια τάρτα με μούρα και άλλες υπέροχες συνταγές.

Χορηγός: Foodhaus. Ο έρωτας περνάει.. από τα foodhaus.

Philenews.com

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More