Thursday, August 1, 2024
Home » ΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΦΙΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΙΣ ”ΜΙΚΡΕΣ” ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΦΙΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΙΣ ”ΜΙΚΡΕΣ” ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

0 comment

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 27/1 ΩΡΑ 2.30 ΜΜ

ΠΕΓΕΙΑ 2014 – ΟΜΟΝΟΙΑ 29Μ

Δύσκολο παιγνίδι και για τις 2 ομάδες και ανοικτό σε κάθε αποτέλεσμα αν και η Νίκη είναι το ζητούμενο αφού οι μεν Γηπεδούχοι αν δεν πάρουν την Νίκη και παραμείνουν στούς27 βαθμούς και την 6η θέση ξεμακραίνουν αισθητά από τις προνομιούχες θέσεις πού μπορούν και θέλουν να διεκδικήσουν.με την προϋπόθεσή βέβαια ότι θα εκμεταλλευθούν την έδρα τους Οι Φιλοξενούμενοι είναι στη 4η θέση με 31 βαθμούς και μόλις ένα βαθμό πίσω από τη 3η θέση που οδηγεί στην Α Κατηγορία και είναι αυτονόητο τι σημαίνει μια Νίκη αύριο για αυτούς

ΑΚΡΙΤΑΣ – ΞΥΛΟΤΥΜΠΟΥ

Ούτε σαν σκέψη στο μυαλό τους δεν περνά σε όλους στον ΑΚΡΙΤΑ για το οποιονδήποτε αποτέλεσμα πλην της Νίκης στο παιγνίδι με την ΞΥΛΟΤΥΜΠΟΥ στη Χλώρακα γιατί σε μιά τέτοια περίπτωση που δεν πάρουν το Τρίποντο τότε τα πράγματα θα γίνουν ακόμα πιο δύσκολα για τους ”Πράσινους” της Χλώρακας γιατί θα απειλούνται άμεσα με Υποβιβασμό. Βέβαια, δεν θα έχουνε εύκολη αποστολή οι Χλωρακώτες γιατί και οι αντίπαλοι τους στοχεύουν σε Νίκη που θα τους ”Τσιμεντώσει” στην Κατηγορία Άξιον αναφοράς το γεγονός ότι ο ΑΚΡΙΤΑΣ έχει να κάνει Νίκη από τις 25/11/23. ενώ σε μιά τελευταία εξέλιξη άνοιξε η πόρτα εξόδου στον ΑΚΡΙΤΑ και ήδη την έχουν περάσει 2 Ξένοι και ένας Κύπριος..

ΕΝΑΔ – ΜΕΑΠ

Μπορεί να έχασε την προηγούμενη αγωνιστική εκτός έδρας η ΕΝΑΔ όμως στη Π. Χρυσοχούς διάχυτη είναι η αισιοδοξία ότι η ομάδα τους άρχισε να ανακάμπτει και θα μπορέσει σύντομα να ξεκολλήσει από την Προτελευταία θέση που βρίσκεται με 12 βαθμούς και κατ επέκταση να μην μπλεχτεί σε περιπέτειες αφού η βαθμολογική της θέση αυτή την χρονική στιγμή είναι μεν δύσκολη όμως δεν είναι αντιπροσωπευτική των δυνατοτήτων της ομάδας. το ότι αγωνίζεται εντός έδρας ένας λόγος παραπάνω να πάρει το τρίποντο που θα τη βοηθήσει να πάρει βαθμολογικές ανάσες.

ΟΜΟΝΟΙΑ ΨΕΥΔΑ – ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ

Μακριά για καλά από τους αρχικούς της στόχους που ήταν μέσω Πρωταθλητισμού η Άνοδος η ομάδα της ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ βρίσκεται στη 4η θέση αλλά στο Β Γκρουπ με 19 βαθμούς και μπορεί για την ώρα να μην κινδυνεύει όμως με την αστάθεια που παρουσιάζει τον Τελευταίο καιρό αν δε βρει τα πατήματα της μπορεί να έχει μπλεξίματα . Με αντίπαλο αυτή την αγωνιστική την Πρωτοπόρο ομάδα του Πρωταθλήματος και μάλιστα εκτός έδρας τα πράγματα είναι δύσκολα όμως δε θα πάει με Λευκή Σημαία αλλά με πάθος για τη μεγαλύτερη δυνατή Βαθμοσυλλογή.

ΑΝΤΡΟΣ ΕΥΑΓΟΡΟΥ

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More