Home » «Τα κόμματα έκαμαν τα ούλλα» – ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΟΧΙ ΕΠΙ ΑΡΧΩΝ ΑΛΛΑ ΕΠΙ ΣΥΜΦΕΡΩΝΤΩΝ  (Μέρος Τρίτον).  

«Τα κόμματα έκαμαν τα ούλλα» – ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΟΧΙ ΕΠΙ ΑΡΧΩΝ ΑΛΛΑ ΕΠΙ ΣΥΜΦΕΡΩΝΤΩΝ  (Μέρος Τρίτον).  

0 comment

ΚΙΝΗΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΦΟΥ

02/04/2024

 

«Τα κόμματα έκαμαν τα ούλλα» – ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΟΧΙ ΕΠΙ ΑΡΧΩΝ ΑΛΛΑ ΕΠΙ ΣΥΜΦΕΡΩΝΤΩΝ  (Μέρος Τρίτον).  

 

Δεν υπάρχει σταματημός στην κατρακύλα της πολιτικής ζωής στην Κύπρο και τις ανίερες συμμαχίες που βλέπει ο καθένας μας για τις ερχόμενες Δημοτικές εκλογές του Ιούνη. Μετά τις λεγόμενες συμμαχίες Δήκο Ακέλ για τη δημαρχία του Δήμου Πάφου, τον αλληλοσκοτωμό των δύο Δήκο Ακελ στη Γεροσκήπου, την συμμαχία Ακέλ Δήσυ για την αντιδημαρχία στα Κονιά, προστίθεται τώρα και η συμμαχία των αιωνίων, υποτίθεται, εχθρών ΑΚΕΛ και ΔΗΣΥ στην Πόλη Χρυσοχούς. Συμμαχούν τα δύο άκρα εναντίον του Δήκο για να εκλέξουν κοινό Δήμαρχο!!! Θεέ και κύριε. 

Για την τοπική αυτοδιοίκηση δεν παίζει κανένα ρόλο ποιος κυβερνά σε ένα από τους 20 νέους Δήμους και ποια πολιτική εφαρμόζει, φιλολαϊκή, φιλική ή εχθρική προς το κεφάλαιο. Αποδεικνύεται πλέον στην πράξη πως αυτό που ενδιαφέρει τα κόμματα είναι να «πει η τηλεόραση» την νύχτα των εκλογών: Ο τάδε είναι ο νικητής τον οποίον υποστήριξε το τάδε ή τα τάδε κόμματα. Αυτό επίσης που ενδιαφέρει τα κόμματα είναι οι εξυπηρετήσεις που θα έχουν μέσω αυτού που υποστήριξαν. Συνήθως αυτές οι εξυπηρετήσεις δεν αφορούν τον απλό Δημότη αλλά τα κομματικά ταμεία.

Διερωτάται πλέον ο κόσμος  αν υπάρχει ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΔΕΞΙΑ, ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΚΕΝΤΡΟ αφού διαπιστώνει πως τα κόμματα θέλουν μόνο πελάτες στο μαγαζί τους. Μετά από όλα αυτά ο απλός άνθρωπος ξέρει πολύ καλά πως δεν μπορεί να υπάρξει σωτηρία σε αυτόν τον τόπο!

 

Μιχάλης Χ’’Μιτσής

 

Πρόεδρος Κίνησης Σωτηρία της Πάφου.

Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Πάφου.

 

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More