Sunday, October 27, 2024
Home » Ταξιδιωτικός πράκτορας στη Γερμανία στέλνει τουρίστες στα κατεχόμενα

Ταξιδιωτικός πράκτορας στη Γερμανία στέλνει τουρίστες στα κατεχόμενα

0 comments

«Αξίζει να επισκεφθείτε την Βόρεια Κύπρο» αναφέρουν στη ReiseReporter- Βάφτισαν ως πολιτιστική κληρονομιά του ψευδοκράτους τα κατεχόμενα κάστρα και εδάφη της Κύπρου

Με τον τίτλο «Βόρεια Κύπρος: 10 σημεία του άγνωστου μαργαριταριού της Μεσογείου», η σελίδα ReiseReporter, παρουσιάζει τα κατεχόμενα εδάφη της Κύπρου, ως ένα τουριστικό προορισμό που «αξίζει τον κόπο».

Advertisement

Η ReiseReporter, σελίδα για ταξιδιωτικές συμβουλές που λειτουργεί και ως πλατφόρμα οργάνωσης ταξιδιωτικών εκδρομών παρέχοντας και οργανωμένα πακέτα, υποστηρίζει στο εν λόγω άρθρο ότι «ενώ το νότιο τμήμα της Κύπρου είναι ο κορυφαίος ταξιδιωτικός προορισμός,ο τουρκικός βορράς είναι λιγότερο επισκέψιμος. Είναι κρίμα, γιατί είναι γεμάτο φυσικά και πολιτιστικά σημεία».

«“Όποιος ονειρεύεται διακοπές στην Κύπρο συνήθως σκέφτεται τον ελληνόφωνο νότο της χώρας ή την Κυπριακή Δημοκρατία. Είναι μέρος της ΕΕ από το 2004 και το νόμισμα είναι το ευρώ. Η κατάσταση είναι διαφορετική στον τουρκικό βορρά της Κύπρου, που ονομάζεται επίσης Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου, όπου το νόμισμα είναι οι τουρκικές λίρες» αναφέρεται μεταξύ άλλων στο άρθρο.

Οι μεσάζοντες αναφέρουν μεταξύ άλλων ότι: «Το να φτάσετε στα βόρεια δεν είναι εύκολο – αλλά αξίζει τον κόπο. Στη Βόρεια Κύπρο, σας περιμένουν ιστορικοί και πολιτιστικοί θησαυροί που δεν έχετε επισκεφτεί ξανά και άγρια ​​φύση. Ήμασταν εκεί και αποκαλύψαμε τους 10 πιο όμορφους ταξιδιωτικούς προορισμούς στη Βόρεια Κύπρο» αναφέρουν.

Υποστηρίζουν επίσης ότι για τους ταξιδιώτες, το βόρειο τμήμα της Κύπρου είναιεξίσου ασφαλές με το νότο και υπογραμμίζουν τις μεγάλες πολιτισμικές διαφορές μεταξύ των «δύο μερών» του νησιού.

Βεβαίως δεν αναφέρουν την προέλευση και την ιστορία των πολιτιστικών σημείων που διαφημίζουν για την «Βόρεια Κύπρο» όπως ονομάζουν τα κατεχόμενα εδάφη της πατρίδας μας. Τα «10 κορυφαία αξιοθέατα της Βόρειας Κύπρου» τα οποία διαφημίζουν είναι η Λευκωσία και το Ιστορικό Κέντρο στο Ναό του Αγίου Νικολάου, το Κάστρο της Κερύνειας, το Κάστρο του Αγίου Ιλαρίωνα, την Παραλία των Χελώνων, τα όρη του Πενταδακτύλου και το Κάστρο Μπουφαβέντο, το Κάστρο της Καντάρας, την χερσόνησο της Καρπασίας και την Χρυσή Ακτή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ξένοι ταξιδιωτικοί πράκτορες διαφημίζουν τα κατεχόμενα, ως ελκυστικό τουριστικό προορισμό.

Πηγή: Cyprus Times

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More