Home » Σύλληψη 78χρονου στο Κερατσίνι για βιασμό ανήλικης κάτω των 14 ετών

Σύλληψη 78χρονου στο Κερατσίνι για βιασμό ανήλικης κάτω των 14 ετών

0 comment

Σύλληψη 78χρονου στο Κερατσίνι για βιασμό ανήλικης κάτω των 14 ετών

Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα

Φρίκη στο Κερατσίνι, με 78χρονο, να κατηγορείταιγια κατ’ εξακολούθηση βιασμό ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 χρόνια του, γενετήσιες πράξεις κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση ανηλίκου.

Advertisement

Ο 78χρονος συνελήφθη με ένταλμα το πρωί της Παρασκευής. Κατηγορείται ότι τουλάχιστον από το 2017 και έχοντας την επίβλεψη ανήλικης, προέβαινε στις αποτρόπαιες πράξεις του.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

«Συνελήφθη δυνάμει εντάλματος, πρωινές ώρες χθες (2-2-2024), από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και του Τμήματος Ασφαλείας Κερατσινίου-Δραπετσώνας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής στο Κερατσίνι, 78χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14.

Ο 78χρονος κατηγορείται ότι τουλάχιστον από το 2017 και έχοντας την επίβλεψη ανήλικης που δεν είχε συμπληρώσει τα 14 έτη, προέβαινε στις ανωτέρω αξιόποινες πράξεις.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα»

Cyprus Times

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More