Tuesday, September 17, 2024
Home » Σύλληψη 33χρονου για τη φωτιά στην Επαρχία Λεμεσού – Τον έκαψε μαρτυρία

Σύλληψη 33χρονου για τη φωτιά στην Επαρχία Λεμεσού – Τον έκαψε μαρτυρία

0 comments

Σύλληψη 33χρονου για τη φωτιά στην Επαρχία Λεμεσού – Τον έκαψε μαρτυρία

Κακόβουλα τέθηκε η πυρκαγιά στην Επαρχία Λεμεσού, που ξέσπασετο απόγευμα του Σαββάτου, με την Αστυνομία να προχωρά στη σύλληψη 33χρονου, ο οποίος παραδέχθηκε ότι έβαλε φωτιά με σκοπό να κάψει άγρια χόρτα.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, γύρω στις 3 το απόγευμα χθες, λήφθηκε πληροφορία που αφορούσε φωτιά σε δύσβατη περιοχή στην τοποθεσία Μύλος του χωριού Άγιος Θεράπων στη Λεμεσό.

Για την κατάσβεση της χρησιμοποιήθηκαν 4 Πυροσβεστικά Οχήματα, ένα του Τμήματος Δασών και ένα του Κοινοτικού Συμβουλίου του χωριού. Από τη φωτιά, η οποία τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο γύρω στις 8 το βράδυ, κάηκαν 5 εκτάρια από ξηρά χόρτα, άγρια βλάστηση και χαρουπόδεντρα.

Στο πλαίσιο των εξετάσεων αναφορικά με τα αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς, προέκυψε μαρτυρία εναντίον 33χρονου από την επαρχία Λεμεσού, ο οποίος ανακρινόμενος φέρεται να παραδέχθηκε ότι έθεσε τη φωτιά με σκοπό να κάψει άγρια χόρτα.

Ο 33χρονος συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση, ενώ το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Philenews.com

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More