Home » Συνελήφθη η μητέρα καταζητούμενου για διάρρηξη και κλοπή

Συνελήφθη η μητέρα καταζητούμενου για διάρρηξη και κλοπή

0 comment

Συνελήφθη η μητέρα καταζητούμενου για διάρρηξη και κλοπή

Ενώ η Αστυνομία Πάφου συνέλαβε από προχθές ένα20χρονο για την διάρρηξη και κλοπή από κατοικία και καταζητεί δεύτερο άτομο, χθες βράδυ προχώρησε και στη σύλληψη της μητέρας του καταζητούμενου.

Η σύλληψη της 50χρονης έγινε όταν σε έρευνα στο σπίτι που διαμένει ο γιος της, εντοπίστηκε μέρος της κλοπιμαίας περιουσίας και η ίδια ήταν παρούσα στη σκηνή.

Η διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, διάρρηξης κατοικίας και κλοπής εξετάζεται από τις 16 Ιουνίου όταν καταγγέλθηκε από 28χρονη ότι μεταξύ των ημερομηνιών 14 με 16 Ιουνίου διαρρήχτηκε η κατοικία της στην Πάφο καικλάπηκαν διάφορα οινοπνευματοτώδη ποτά καθώς και χρυσά κοσμήματα αξίας 3000 ευρώ..

Στις 17 Ιουνίου ένα πρόσωπο μετέβη σε ενεχυροδανειστήριο στην Πάφο και παρουσίασε χρυσά κοσμήματα με σκοπό να τα πουλήσει. Η υπάλληλος εξέφρασε υποψίες ότι πιθανόν αυτά να είναι κλοπιμαία και τότε αυτός τράπηκε σε φυγή, αφήνοντας εκεί τα κοσμήματα.

Η Αστυνομία διεξήγαγε εξετάσεις και εξασφάλισε μαρτυρία ότι πρόκειται για 20χρονο από την Πάφο εναντίον του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και την ίδια μέρα εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Από περαιτέρω εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι στη διάρρηξη φαίνεται να ενέχεται ακόμη ένα πρόσωπο. Μέλη της δύναμης διενήργησαν χθες έρευνα στην κατοικία του συγκεκριμένου προσώπου και ενώ το ίδιο απουσίαζε στο σπίτι βρισκόταν η μητέρα του, ηλικίας 50 ετών.

Κατά την έρευνα στην κατοικία εντοπίστηκε μέρος των κλοπιμαίων από τη διάρρηξη καθώς και αριθμός χρυσών κοσμημάτων άγνωστης μέχρι στιγμής προέλευσης.

Η μητέρα του καταζητούμενου δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις και συνελήφθη τόσο για τη διάρρηξη κατοικίας όσο και για παράνομη κατοχή περιουσίας ενώ ο γιός της καταζητείται.

Philenews.com

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More