Home » Συναντήθηκαν Δαμιανός-Αποστόλου. «Έχουμε θέσει στόχους και χρονοδιάγραμματα»

Συναντήθηκαν Δαμιανός-Αποστόλου. «Έχουμε θέσει στόχους και χρονοδιάγραμματα»

0 comment

Συναντήθηκαν Δαμιανός-Αποστόλου – «Έχουμε θέσει στόχους και χρονοδιάγραμματα» – Όσα τέθηκαν επί τάπητος

Συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας Μιχάλη Δαμιανό είχε ο Βουλευτής της ΕΔΕΚ ΑνδρέαςΑποστόλου.

Όπως αναφέρει σε μήνυμά του, με τον Υπουργό Υγείας Μιχάλη Δαμιανό έχουν μια διαχρονική φιλία και άριστη συνεργασία τους τελευταίους μήνες μετά το διορισμό του.

«Κλείσαμε θετικά ένα σημαντικό θέμα το οποίο εκκρεμούσε για χρόνια τη στήριξη των ασθενών και των συνοδών τους όταν μεταβαίνουν στο εξωτερικό για θεραπεία. Είμαστε σε συντονισμό για την υλοποίηση του Εθνικού Ινστιτούτου Καρκίνου» τονίζει.

Την ίδια στιγμή, ο κ. Αποστόλου προσθέτει ότι «συνεργαζόμαστε και είμαστε σε συνεχή επικοινωνία για τις υπόλοιπες μεγάλες μεταρρυθμίσεις του τομέα της υγείας που προωθούνται από την Κυβέρνηση μας όπως : Συνήγορος του Ασθενή, Πανεπιστημιακές Κλινικές, Νομοθεσία για τα Κέντρα Αποκατάστασης, Νομοθεσία για την Ανακουφιστική Φροντίδα και άλλα».

Σήμερα συζητήσαμε το σχέδιο κάλυψης των μη ιατρικών εξόδων των ασθενών και των συνοδών τους που μεταβαίνουν στο εξωτερικό και τρόπους βελτίωσης των διαδικασιών, αναφέρει. «Επίσης συζητήσαμε ένα πολύ σοβαρό θέμα που αφορά την Κοινοτική Νοσηλευτική. Δηλαδή τις ανάγκες που προκύπτουν για νοσηλευτική φροντίδα στην Κοινότητα για παιδιά, νέους και ενήλικες με σοβαρές χρόνιες παθήσεις».

«Έχουμε θέσει στόχους και χρονοδιάγραμματα και είμαι βέβαιος πως και αυτή την φορά θα τα πετύχουμε» καταλήγει.

Cyprus Times

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More