Home » Συγκέντρωση νέων που στηρίζουν την Υποψηφιότητα του Νίκου Τορναρίτη – Πλήθος κόσμου (pics)

Συγκέντρωση νέων που στηρίζουν την Υποψηφιότητα του Νίκου Τορναρίτη – Πλήθος κόσμου (pics)

0 comment

Συγκέντρωση νέων που στηρίζουν την Υποψηφιότητα του Νίκου Τορναρίτη

Απολύτως επιτυχής, η συγκέντρωση νεών που στηρίζουν την υποψηφιότητα Νίκου Τορναρίτη στη Λευκωσία.

Το αδιαχώρητο έγινε ψες το βράδυ σε γνωστό μπαράκι της Λευκωσίας όπου η πρωτοβουλία νέων που στηρίζει την Υποψηφιότητα του Νίκου Τορναρίτη για τη Δημαρχία της Λευκωσίας διοργάνωσε συγκέντρωση, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση. Φοιτητές και φοιτήτριες, νέοι και νέες επαγγελματίες, καλλιτέχνες και επιστήμονες συγκεντρώθηκαν για να γνωρίσουν και να συνομιλήσουν με τον υποψήφιο Δήμαρχο Λευκωσίας.

Οι συζητήσεις επικεντρώθηκαν σε θέματα προσβασιμότητας, κυκλοφοριακού, υποδομών αλλά και για την ανάγκη να εξασφαλιστούν χώροι συνεύρεσης νέων καλλιτεχνών καθώς και σε εισηγήσεις για μέτρα στήριξης της νεανικής επιχειρηματικότητας από τον Δήμο.

1 του 5

Τη συγκέντρωση τίμησε με την παρουσία του ο Τέως Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αβέρωφ Νεοφύτου εκφράζοντας τη σθεναρή του στήριξη στην υποψηφιότητα Τορναρίτη. Παρόντες επίσης, ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου της Ελλάδας Δημήτρης Καιρίδης, ο πρώην Υπουργός Άμυνας Χαράλαμπος Πετρίδης, η Αναπλ. Πρόεδρος ΔΗΚΟ Χριστιάνα Ερωτοκρίτου, η Αντιπρόεδρος ΔΗΣΥ Σάβια Ορφανίδου, οι βουλευτές ΔΗΣΥ Χάρης Γεωργιάδης και Δημήτρης Δημητρίου, ο Ανεξάρτητος Σοσιαλιστής Βουλευτής Κωστής Ευσταθίου και πλήθος άλλων προσωπικοτήτων όπως η Αναστασία Παπαδοπούλου, Γιάννης Γεωργούλας και άλλοι.

Cyprus Times

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise