Friday, September 20, 2024
Home » Στο νοσοκομείο Αθαλάσσας ο ύποπτος για τη γυναικοκτονία στην Πάφο

Στο νοσοκομείο Αθαλάσσας ο ύποπτος για τη γυναικοκτονία στην Πάφο

0 comments

Στο νοσοκομείο Αθαλάσσας ο ύποπτος για τη γυναικοκτονία στην Πάφο

Στο Νοσοκομείο Ψυχικής Υγείας στην Αθαλάσσα μεταφέρθηκε σήμερα Δευτέρα ο 48χρονος ύποπτος για γυναικοκτονία στην Πάφο, μετά το εξιτήριο που πήρε από το Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου νοσηλευόταν.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου, Μιχάλη Νικολάου «ο ύποπτος, ηλικίας 48 ετών, για γυναικοκτονία πήρε εξιτήριο. Αμέσως μετά μεταφέρθηκε για εξέταση από κυβερνητικό ψυχίατρο, όπως επιβάλλεται να γίνεται σε τέτοιου είδους υποθέσεις και παραπέμφθηκε στο Νοσοκομείο Ψυχικής Υγείας στην Αθαλάσσα καθότι κρίθηκε ότι χρήζει υποχρεωτικής νοσηλείας».

Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, για τραυματισμένα πρόσωπα, σε συγκρότημα διαμερισμάτων στην Πάφο.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή, όπου εντόπισαν τραυματισμένους την 41χρονη, καθώς και τον 48χρονο, ο οποίος διαμένει στο εν λόγω συγκρότημα διαμερισμάτων.

Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της 41χρονης.

Όπως διαπιστώθηκε η 41χρονη έφερε τραύματα στην κοιλιακή χώρα και στα δύο χέρια, τα οποία φαίνεται να προκλήθηκαν από αιχμηρό αντικείμενο.

Όσον αφορά στον 48χρονο, διαπιστώθηκε ότι έφερε τραύματα στην κοιλιακή χώρα και κρατήθηκε για νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου και από εκεί στο Νοσοκομείο Αθαλάσσας.

Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ως εκτός κινδύνου.

ΚΥΠΕ

Philenews.com

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More