Tuesday, September 17, 2024
Home » Στο κελί 6 μέρες 29χρονος που συνελήφθη με ναρκωτικά στη Λάρνακα

Στο κελί 6 μέρες 29χρονος που συνελήφθη με ναρκωτικά στη Λάρνακα

0 comments

Στο κελί 6 μέρες 29χρονος που συνελήφθη με ναρκωτικά στη Λάρνακα – Οδηγήθηκε στο Δικαστήριο

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης 6ημερών εναντίον άνδρα ηλικίας 29ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κατοχήςναρκωτικών.

  • Επεισοδιακή σύλληψη 29χρονου στη Λάρνακα, πήγε να διαφύγει και χτύπησε σε περιπολικό – Βρήκαν ναρκωτικά

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κλάδου Επικοινωνίας της Αστυνομίας, «μέλη του ΟΠΕ Λάρνακας, ενώ βρίσκονταν χθες βράδυ σε μηχανοκίνητη περιπολία σε περιοχή της Λάρνακας, εντόπισαν μοτοσικλέτα, η οποία δεν έφερε αριθμούς εγγραφής. Τα μέλη της Αστυνομίας προσέγγισαν τη μοτοσικλέτα για έλεγχο, με αποτέλεσμα ο οδηγός στην προσπάθεια του να διαφύγει, συγκρούστηκε με υπηρεσιακό όχημα».

Ακολούθησε έρευνα και -σύμφωνα με την Αστυνομία – «σε θήκη κάτω από το κάθισμα και σε ντουλάπι της μοτοσικλέτας εντοπίστηκε ποσότητακοκαΐνης βάρους 40 περίπου γραμμαρίων, καθώς και ποσότητακάνναβης, βάρους 228 περίπου γραμμαρίων. Στην κατοχή του 29χρονου εντοπίστηκε επίσης χρηματικό ποσό και δύο κινητά τηλέφωνα, τα οποία παραλήφθηκαν ως τεκμήρια».

Ο 29χρονος συνελήφθη και σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησδης για έξι μέρες.

Το επαρχιακό Κλιμάκιο Λάρνακας της ΥΚΑΝ συνεχίζει τις εξετάσεις.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Πηγή: Cyprus Times

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More