Home » Στο κελί νεαρός για βιασμό 16χρονης στη Λεμεσό – Έσπασε τη σιωπή της και μίλησε για τα όσα βίωσε

Στο κελί νεαρός για βιασμό 16χρονης στη Λεμεσό – Έσπασε τη σιωπή της και μίλησε για τα όσα βίωσε

0 comment

Στο κελί νεαρός για βιασμό 16χρονης στη Λεμεσό – Έσπασε τη σιωπή της και μίλησε για τα όσα βίωσε

Κάτω από το μικροσκόπιο των μελών του Κλάδου Διερεύνησης Αδικημάτων Σεξουαλικής Κακοποίησης Ανηλίκων του Αρχηγείου Αστυνομίας έχουν τεθεί τα όσα κατήγγειλε 16χρονη από τη Λεμεσό, η οποία ισχυρίζεται ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά από 22χρονο. Ο τελευταίος συνελήφθη χθες και σήμερα Δευτέρα (24/6) οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού το οποίο διέταξε την κράτησή του.

Το κουβάρι της υπόθεσης ξετυλίχθηκε όπως πληροφορείται το philenews, κατά τη συζήτηση που είχε η ανήλικη με πρόσωπο της εμπιστοσύνης της πριν από μερικές ημέρες και κατά τη διερεύνηση άλλης σοβαρής καταγγελίας παρόμοιας φύσεως.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η ιστοσελιδα μας, η ανήλικη κατά τη δεύτερη συνάντηση της με το εν λόγω πρόσωπο, εκμυστηρεύτηκε ότι ήρθε σε συνουσία χωρίς τη θέλησή της, με 22χρονο τον οποίο γνώρισε σε συγκεκριμένη εφαρμογή. Η ανήλικη σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ισχυρίστηκε μεταξύ άλλων ότι αντάλλαξαν μηνύματα με τον νεαρό ύποπτο σε εφαρμογή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ακολούθως διευθέτησαν συνάντηση.

Η συνάντηση έγινε σε συγκεκριμένο σημείο της πόλης με τη 16χρονη να υποστηρίζει ότι ήρθε σε συνουσία με τον ύποπτο χωρίς τη θέλησή της. Για τα όσα εκμυστηρεύτηκε η ανήλικη, ενημερώθηκε σχετικά ο Κλάδος Διερεύνησης Αδικημάτων Σεξουαλικής Κακοποίησης Ανηλίκων όπου και ανέβαλε τη διερεύνηση της καταγγελίας.

Ο 22χρονος ύποπτος συνελήφθη χθες και σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού το οποίο σε κεκλεισμένων των θυρών διαδικασίαδιέταξε την κράτησή του για περίοδο 7 ημερών. Σε βάρος του διερευνώνται τα αδικήματα της σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου και βιασμός.

Philenews.com

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More