Home » Στο κελί για 8 μέρες οι πέντε αλλοδαποί για την άγρια συμπλοκή μεταξύ δύο οικογενειών στη Λεμεσό

Στο κελί για 8 μέρες οι πέντε αλλοδαποί για την άγρια συμπλοκή μεταξύ δύο οικογενειών στη Λεμεσό

0 comment

Στο κελί για 8 μέρες οι πέντε αλλοδαποί για την άγρια συμπλοκή μεταξύ δύο οικογενειών στη Λεμεσό

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού οδηγήθηκαν το πρωί της Κυριακής, οι πέντε Συριοι οι οποίοι συνελήφθησαν ως ύποπτοι για την άγρια συμπλοκή που διαπράχθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην περιοχή της Ομονοίας. Οι καταζητούμενοι εντοπίστηκαν χθες σε περιοχή της Λευκωσίας.

Το Δικαστήριο ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας και διέταξε την κράτησή τους για περίοδο οκτώ ημερών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, έχοντας στα χέρια τους λοστούς, ξύλα και πέτρες, τα μέλη της μια οικογένειας μετέβησαν στην οδό Βασιλέως Παύλου όπου και επιτέθηκαν σε ομάδα ομοεθνών τους (άλλης οικογένειας), προκαλώντας την ίδια ώρα, ζημίες σε 6 οχήματα που ανήκουν στους τελευταίους. Τα όσα έγιναν, διαδραματίστηκαν μπροστά στα μάτια διερχόμενων οδηγών ενώ καταγράφηκαν και σε βίντεο, από πολίτες που διαμένουν σε παρακείμενα υποστατικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του philenews, πριν την άγρια συμπλοκή είχε προηγηθεί καβγάς. Ομάδα νεαρών της μιας οικογένειας, σύμφωνα με τις μαρτυρίες που περισυνέλλεξε η Αστυνομία, επιτέθηκε σε νεαρό πρόσωπο της άλλης οικογένειας. Η αιτία του καβγά φαίνεται να είναι η παρενόχληση γυναίκας της μιας οικογένειας από νεαρό πρόσωπο.

Μετά το πιο πάνω περιστατικό, η οικογένεια του νεαρού που ξυλοφορτώθηκε μετέβη στην περιοχή που διαμένει η άλλη οικογένεια, όπου και τους επιτέθηκαν. Από την επίθεση που δέχθηκαν τα μέλη της οικογένειας που διαμένουν στην περιοχή της Ομονοίας, τραυματίστηκαν δύο πρόσωπα 43 και 26 ετών αντίστοιχα. Οι δύο μετέβησαν στο Γενικό Νοσοκομείο όπου τους παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες.

Για τη διερεύνηση της υπόθεσης έχει συσταθεί ανακριτική ομάδα από το ΤΑΕ Λεμεσού η οποία συνεχίζει τις εξετάσεις αναζητώντας κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης της περιοχής. Από τη μεγάλη σκηνή της συμπλοκής παραλείφθηκαν διάφορα τεκμήρια.

Philenews.com

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More