Home » Στο Κακουργιοδικείο Λεμεσού παραπέμφθηκε ο κατηγορούμενος για βιασμό γυναίκας σε ίδρυμα

Στο Κακουργιοδικείο Λεμεσού παραπέμφθηκε ο κατηγορούμενος για βιασμό γυναίκας σε ίδρυμα

0 comment

Στο Κακουργιοδικείο Λεμεσού παραπέμφθηκε ο κατηγορούμενος για βιασμό γυναίκας σε ίδρυμα

Σε δίκη ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λεμεσού παραπέμφθηκε ο 38χρονος κατηγορούμενος για τον βιασμό 48χρονης γυναίκας. Οι αποτρόπαιες πράξεις για τις οποίες κατηγορείται έλαβαν χώρα εντός ιδρύματος καθώς το θύμα είναι πρόσωπο με νοητικές ιδιαιτερότητες.

Το διάταγμα κράτησης του 38χρονου έληγε σήμερα και οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού προχώρησαν στην καταχώρηση και παραπομπή της υπόθεσης για εκδίκαση ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λεμεσού. Η υπόθεση ορίστηκε εντός Μαΐου για ακρόαση.

ΤοΔικαστήριο επέβαλε περιοριστικούς όρους στον 38χρονο κατηγορούμενο μετά από αίτημά του να αφεθεί ελεύθερος μέχρι την έναρξη της δίκης. Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το Philenews, το Δικαστήριο επέβαλε στον κατηγορούμενο να καταθέσει τίτλους ιδιοκτησίας ύψους €150.000 και χρηματικό ποσό των €15.000.

Ο κατηγορούμενος καλείται να παραδώσει τα ταξιδιωτικά του έγγραφα ενώ θα τοποθετηθεί το όνομά του στον κατάλογο των προσώπων των οποίων η έξοδος απαγορεύεται από την Κύπρο. Επίσης, θα παρουσιάζεται κάθε μέρα σε Αστυνομικό Σταθμό της Λεμεσού για να υπογράφει. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τέθηκε υπό κράτηση μέχρι να καταφέρει να εκπληρώσει τους όρους που του επιβλήθηκαν.

Η υπόθεση ήρθε στο φως όταν η διευθύντρια του ιδρύματος αντιλήφθηκε ότι η 48χρονη συμπεριφερόταν παράξενα. Βγαίνοντας από συγκεκριμένο χώρο του ιδρύματος, ρώτησε τη 48χρονη εάν συμβαίνει κάτι και τότε η τελευταία της ανέφερε ότι ο 38χρονος την κακοποίησε σεξουαλικά. Άμεσα έγιναν ενέργειες ούτως ώστε να ενημερωθούν τα οικία πρόσωπα της παραπονούμενης και ακολούθως το θύμα να προβεί σε καταγγελία στο ΤΑΕ Λεμεσού.

Philenews.com

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise