Tuesday, October 22, 2024
Home » Στο Κακουργιοδικείο «Κομμωτής» και συνεργός για την απόδραση-Πίσω στα κελιά τους στις Φυλακές

Στο Κακουργιοδικείο «Κομμωτής» και συνεργός για την απόδραση-Πίσω στα κελιά τους στις Φυλακές

0 comments

Υπό δρακόντεια μέτρα οδηγήθηκαν το πρωί στο δικαστήριο Πάφου ο «Κομμωτής» και ο συνεργός του για την απόδραση – Υπό κράτηση ο 26χρονος – Πίσω στις Κεντρικές Φυλακές και ο Θεοφάνους

Υπό δρακόντεια μέτρα οδηγήθηκαν εκ νέου σήμερα ο ενώπιον του Κακουργιοδικείου Πάφου συνοδεία πάνοπλων αστυνομικών ο ισοβίτης, Δώρος Θεοφάνους γνωστός ως «Κομμωτής» και ο 26χρονος συνεργός του για την υπόθεση της απόδρασης.

Advertisement

Η διαδικασία πήρε αναβολή και ορίστηκε για τις 6 Νοεμβρίου όπου αναμένεται να παρουσιαστούν ξανά στο Κακουργιοδικείο. Το δικαστήριο διέταξε όπως ο 26χρονος που ομολόγησε πως βοήθησε τον «Κομμωτή» να απομακρυνθεί από τα Χολέτρια την μέρα της απόδρασης, παραμείνει στο κελί.

  • ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή της σύλληψης του διαβόητου δραπέτη
  • ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ: Στο ταμείο του καταστήματος ο ισοβίτης – Με καπέλο και γυαλιά για καμουφλάζ
  • Παραπέμφθηκαν Κακουργιοδικείο ισοβίτης και συνεργός για την απόδραση, πίσω στα κελιά τους (pic)

Ο ισοβίτης επίσης επέστρεψε στις Κεντρικές Φυλακές αφού ως γνωστό εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης για τη δολοφονία της πρώην συντρόφου του και της ανήλικης κορούλας της.

Το χρονικό της απόδρασης και η καθοριστική μαρτυρία που οδήγησε στον «Κομμωτή»

Πριν ο δραπέτης αναγνωριστεί από υπάλληλο και ενώ αυτός καταζητείτο μετά την απόδραση από το πατρικό του σπίτι στα Χολέτρια, η Αστυνομία είχε ενώπιον της μία καθοριστική μαρτυρία από αλλοδαπό ο οποίος ενημέρωσε τις αρχές ότι ο δραπέτης διαμένει στο διαμέρισμα του μετά από υπόδειξη άλλων δύο προσώπων. Αμέσως σήμανε συναγερμός.

Ωστόσο, φαίνεται ότι ο ισοβίτης αντιλήφθηκε ότι η κρυψώνα του έγινε αντιληπτή και μέχρι η Αστυνομία να φτάσει στο διαμέρισμα αυτός είχε ήδη εξαφανιστεί.

Πήγε στο περίπτερο για ψώνια

Όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο δημοσίευμα, αναγνωρίστηκε από υπάλληλο περιπτέρου όπου μετέβη φορώντας μόνο ένα καπελάκι για κάλυψη. Από το περίπτερο αγόρασε αριθμό καρτών sim μία μπλούζα και ένα παντελονάκι.Σχετικό βίντεο δημοσίευσε η Cyprus Times.

Αφού αναγνωρίστηκε, ενημερώθηκε η Αστυνομία που ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό στην περιοχή. Αρχικώς κατάφερε να διαφύγει και να βρει για λίγο κρυψώνα σε εγκαταλελειμμένη οικία στο παραλιακό μέτωπο. Εκεί εντοπίστηκε και συνελήφθη από μέλος του ΟΠΕ Λεμεσού και μέλος της Ποδηλατικής Αστυνομίας.

Στην κατοχή του Θεοφάνους βρέθηκε μόνο ένα κινητό τηλέφωνο και μία πετσέτα ξενοδοχείου αλλά όχι όπλο παρόλο που όπως ακούστηκε στο Δικαστήριο Πάφου ήταν οπλισμένος.

Πηγή: Cyprus Times

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More