Monday, September 16, 2024
Home » Στο Ισραήλ ο αρχηγός της αμερικανικής στρατιωτικής διοίκησης για τη Μέση Ανατολή

Στο Ισραήλ ο αρχηγός της αμερικανικής στρατιωτικής διοίκησης για τη Μέση Ανατολή

0 comments

Συναντήθηκε με τον αρχηγό του γενικού επιτελείου στρατού του Ισραήλ, στρατηγό Χέρζι Χαλέβι, ο αρχηγός της αμερικανικής στρατιωτικής διοίκησης για τη Μέση Ανατολή (Centcom) και από κοινού εκτίμησαν την κατάσταση

Ο Ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε σήμερα ότι ο αρχηγός της αμερικανικής στρατιωτικής διοίκησης για τη Μέση Ανατολή (Centcom), στρατηγός Έρικ Κουρίλα, έφτασε στο Ισραήλ για να αποτιμήσει την κατάσταση ασφαλείας, εν μέσω των εντάσεων στην περιοχή.

Ο Κουρίλα συναντήθηκε με τον αρχηγό του γενικού επιτελείου στρατού του Ισραήλ, στρατηγό Χέρζι Χαλέβι και από κοινού «εκτίμησαν την κατάσταση όσον αφορά την ασφάλεια» αλλά και τις «κοινές προετοιμασίες τους στην περιοχή, σε πλαίσιο της απάντησης στις απειλές στης Μέση Ανατολή», ανέφερε ο στρατός.

Ο Κουρίλα συναντήθηκε επίσης με τον Ισραηλινό υπουργό Άμυνας Γιοάβ Γκάλαντ που του εξέφρασε την «ευγνωμοσύνη» της χώρας του προς τις ΗΠΑ επειδή «ενίσχυσαν τις αμυντικές δυνατότητες» του Ισραήλ. «Το γεγονός ότι ήρθατε στο Ισραήλ τώρα είναι ένδειξη της υποστήριξης των ΗΠΑ στο Ισραήλ», πρόσθεσε, απευθυνόμενος στον Αμερικανό στρατηγό.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Πηγή: Cyprus Times

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More