Home » Στη φυλακή ο ντελιβεράς ναρκωτικών

Στη φυλακή ο ντελιβεράς ναρκωτικών

0 comment

Στη φυλακή ο ντελιβεράς ναρκωτικών

Ερχόταν από την Ελλάδα επί ένα χρόνο για να παραδίδει πακέτα ναρκωτικών έναντι αμοιβής, ωστόσο τη δράση του ανακάλυψε η ΥΚΑΝ Λεμεσού με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να καταλήξει στη φυλακή.

Ο λόγος, για 28χρονο Ελλαδίτη ο οποίος καταδικάστηκε χθες από το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λεμεσού αφού κρίθηκε ένοχοςμετά από δική του παραδοχή, στις κατηγορίες της παράνομης εισαγωγής κάνναβης, παράνομης κατοχής και παράνομης κατοχής με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα. Το Κακουργιοδικείο επέβαλε συντρέχουσες ποινές φυλάκισης πεντέμισι χρόνων στις δύο κατηγορίες. Ως μετριαστικοί παράγοντες λήφθηκαν υπόψη, οι προσωπικές, οικογενειακές και οικονομικές περιστάσεις του κατηγορούμενου καθώς και η άμεση παραδοχή και συνεργασία του με την Αστυνομία. Τον 28χρονο εκπροσώπησε, η δικηγόρος, Δέσπω Χριστοδούλου.

Ο κατηγορούμενος μετά τη σύλληψή του στις 4 Οκτωβρίου 2023, ομολόγησε τη δράση του, αποκαλύπτοντας ότι για ένα χρόνο παρέδιδε πακέτα ναρκωτικών έναντι αμοιβής που έφτανε τα €2.000, κάθε φορά. Όπως είπε, έκλεινε εισιτήρια και ερχόταν στην Κύπρο, παραλάμβανε τα πακέτα ναρκωτικών και στη συνέχεια τα κατόπιν οδηγιών που λάμβανε μέσω μηνύματος, τα παρέδιδε σε συγκεκριμένο πρόσωπο.

Το επίδικο πακέτο με τα 2 κιλά και 800 γραμμάρια ναρκωτικών, στάλθηκε στην Κύπρο από την Ισπανία, μέσω του Αεροδρομίου Λάρνακας στις 3 Οκτωβρίου, με παραλήπτη πρόσωπο που διαμένει στη Λεμεσό.

Η ΥΚΑΝ ενημερώθηκε για το δέμα και αφού τα ναρκωτικά αντικαταστάθηκαν με ομοιώματα, στη συνέχεια στήθηκε συντονισμένη επιχείρηση για τον εντοπισμό του παραλήπτη.

Philenews.com

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise