Monday, September 9, 2024
Home » Στην τσιμπίδα του τμήματος φορολογίας η Ιερά Μονή Αββακούμ

Στην τσιμπίδα του τμήματος φορολογίας η Ιερά Μονή Αββακούμ

0 comments

Στην τσιμπίδα του τμήματος φορολογίας η Ιερά Μονή Αββακούμ

Με τα όσα αποκαλύπτονται, το Τμήμα Φορολογίας δεν μένει αμέτοχο σχετικά με τα τεράστια χρηματικά ποσά στην Ιερά Μονή Αββακούμ. Φιλοξενούμενη στο philenews podcast η Λειτουργός Ά του Τμήματος φορολογίας Ειρήνη Ιωάννου, ανέφερε ότι θα γίνουν κάποιοι έλεγχοι προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχει υποχρέωση απόδοσης φόρου, ο οποίος θα απαιτηθεί να περάσει στα κρατικά ταμεία.

Οτιδήποτε αφορά σε θέματα φορολόγησης ανέφερε η κυρία Ιωάννου, δεν γίνεται διάκριση αν είναι εκκλησία ή άλλος οργανισμός. Είναι όλοι κάτω από τον έλεγχο του τμήματος φορολογίας. Φόροι που δεν αποδίδονται στο κράτος, το τμήμα φορολογίας έχει προτεραιότητα να ανακτηθούν σημείωσε.

Οι εισφορές των πιστών ξεκαθάρισε, δεν υπόκεινται σε φορολόγηση. Υπάρχει δρόμος ακόμα ανέφερε η κυρία Ιωάννου, να γίνουν οι σωστοί έλεγχοι ώστε να διαφανεί αν κάτι εμπίπτει στα φορολογικά έσοδα. Δεν απέκλεισε επιτόπιους ελέγχους, αλλά και αξιοποίηση πληροφοριών από όπου κι αν προέρχονται.

Philenews.com

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More