Home » Στην Τραπεζούντα για επαφές ο Τατάρ, στα κατεχόμενα Τούρκος Υπουργός

Στην Τραπεζούντα για επαφές ο Τατάρ, στα κατεχόμενα Τούρκος Υπουργός

0 comment

Στην Τραπεζούντα για επαφές ο Τατάρ, στα κατεχόμενα Τούρκος Υπουργός

Τι αναφέρει ο Τ/κ Τύπος

Στην Τραπεζούνταγια σειρά επαφών μετέβη την Πέμπτη το βράδυ ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Ερσίν Τατάρ, σύμφωνα με την εφημερίδα «Κίπρις», όπως μεταδίδει το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών.

Advertisement

Ο κ. Τατάρ θα συναντηθεί με εκπροσώπους του Τύπου και θα πραγματοποιήσει τα εγκαίνια φωτογραφικής έκθεσης με θέμα τον Ραούφ Ντενκτάς ενώ θα κάνει ομιλία στο Πολυτεχνείο της Τραπεζούντας με θέμα «Η στρατηγική σημασία της τδβκ στον τουρκικό κόσμο», όπως αναφέρεται το ψευδοκράτος.

Μετά την ομιλία πρόκειται να του απονεμηθεί ο τίτλος του επίτιμου διδάκτορα.

Εξάλλου, σύμφωνα με την «Κίπρις Πόστασι» οΤούρκος Υπουργός Εμπορίου, Ομέρ Μπολάτ, βρίσκεται για παράνομη επίσκεψη στα κατεχόμενα και θα συναντηθεί με τον «υπουργό οικονομίας και ενέργειας», Ολγκούν Αμτζάογλου ενώ θα συμμετάσχει και στη 12η συνάντηση της «μεικτής επιτροπής» Τουρκίας – κατεχομένων.

Ο Μπολάτ θα συναντηθεί επίσης με τον «πρόεδρο» της «βουλής», Ζορλού Τορέ, τον «πρωθυπουργό» Ουνάλ Ουστέλ και τον «υπουργό οικονομικών», Όζντεμιρ Μπέροβα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Cyprus Times

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More