Friday, September 20, 2024
Home » Στην αντεπίθεση οι δικηγόροι των μοναχών – Σοβαρές κατηγορίες για Μιχάλη Βορκά

Στην αντεπίθεση οι δικηγόροι των μοναχών – Σοβαρές κατηγορίες για Μιχάλη Βορκά

0 comments

Στην αντεπίθεση οι δικηγόροι των μοναχών – Σοβαρές κατηγορίες για Μιχάλη Βορκά

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι δικηγόροι των μοναχών της Μονής Οσίου Αββακούμ, με τη οποία βγαίνουν στην αντεπίθεση, διαψεύδοντας τις καταγγελίες του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου εναντίον τους.

Κάνουν, μάλιστα, λόγο για κακόβουλη καταγγελία εναντίον τους, με απώτερο σκοπό τον επηρεασμό της εν εξελίξει υπόθεση των πελατών τους.

Στην ανακοίνωση, όπου παραθέτουν αναλυτικά τις επαγγελματικές τους διαπιστεύσεις, κάνουν ιδιαίτερη αναφοράστον Πρόεδρο του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου, Μιχάλη Βορκά, κατηγορώντας τον ότι όχι μόνο παραπλανεί το κοινό, αλλά παραλείπει να αναφέρει τη δική του συμμετοχή και παραδοχή στην υπόθεση ως θρονικός επίτροπος της Μητρόπολης Ταμασού και νομικός σύμβουλος του μητροπολίτη Ησαΐα.

Υπενθυμίζεται ότι στην Αστυνομία κατήγγειλε τους δύο από τους τέσσερις δικηγόρους των εν αργία αρχιμανδριτών της Μονής Αββακούμ, ο Παγκύπριος Δικηγορικός Σύλλογος, με σκοπό να διερευνηθεί το ενδεχόμενο διάπραξης ποινικού αδικήματος.

Για την υποβολή της καταγγελίας, η οποία στρέφεται κατά του εξ Ελλάδος δικηγόρου Αναστάσιου Βαβούσκου και της δικηγόρου Αντριάνας Κλαΐδη,αφορμή υπήρξε η επιστολή των δύο δικηγόρων των εν αργία αρχιμανδριτών Νεκτάριου και Πορφύριου προς την Ιερά Σύνοδο την περασμένη βδομάδα, σε σχέση με την ανακριτική επιτροπή που διόρισε.

Αυτούσια η ανακοίνωση των δικηγόρων:

Philenews.com

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More