Friday, September 20, 2024
Home » Σταύρος Σταύρου: Σχέδια ελάφρυνσης των επιχειρήσεων, ζητεί το ΚΕΒΕ από την κυβέρνηση

Σταύρος Σταύρου: Σχέδια ελάφρυνσης των επιχειρήσεων, ζητεί το ΚΕΒΕ από την κυβέρνηση

0 comments

Σταύρος Σταύρου: Σχέδια ελάφρυνσης των επιχειρήσεων, ζητεί το ΚΕΒΕ από την κυβέρνηση

Την αγωνία των επιχειρήσεων να διατηρήσουν τον κύκλο εργασιών τους και ταυτόχρονα τις θέσεις εργασίας, σε μια βιώσιμη πορεία, διαμήνυσε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας το ΚΕΒΕ, με τον Πρόεδρο του οργανισμού Σταύρο Σταύρου να δηλώνει στο philenews podcast ότι, υπάρχουν πολλά που μπορούν να γίνουν, πέραν την αύξησης του κρατικού μισθολογίου, χωρίς την αντίστοιχη αύξηση της παραγωγικότητας και της ανάπτυξης.

Ο κύριος Σταύρου ανέφερε ότι στη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας έγινε εμπεριστατωμένη συζήτηση, κατά την οποία τα στελέχη του ΚΕΒΕ ενημερώθηκαν για τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης και ταυτόχρονα άκουσε εισηγήσεις των επιχειρηματιών, ώστε να επιλυθούν αρκετά προβλήματα.

Το ΚΕΒΕ ζήτησε από την εκτελεστική εξουσία, σχέδια για ελάφρυνση των επιχειρήσεων, με κάποιο τρόπο όπως είπε ο κύριος Σταύρου, ώστε να καλυφθεί κάποιο επιπλέον κόστος που επιβαρύνει τις επιχειρήσεις και να προκύψει κάποια εξισορρόπηση. Αναφέρθηκε σεκίνητρα για επενδύσεις, καθώς και την ανάγκη ολοκλήρωσης της φορολογικής μεταρρύθμισης. Κάλεσε όλους να σκεφτούν έξω από το κουτί, για την προσέλκυση νέων τομέων που θα ξεπεράσουν εκείνους τους τομείς από τους οποίους η Κύπρος είναι εξαρτημένη.

Philenews.com

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More