Home » ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ : ΣΗΜΕΡΑ ΔΥΟ ΝΤΕΡΜΠΙ …. ”ΦΩΤΙΑ”

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ : ΣΗΜΕΡΑ ΔΥΟ ΝΤΕΡΜΠΙ …. ”ΦΩΤΙΑ”

0 comment
 
Δύο αγωνιστικές πρίν το φινάλε του Πρωταθλήματος και γιά την 9η Αγωνιστική σήμερα των ΠΛΕΙ ΟΦ  όλα τα φώτα  στρέφονται στό Γ. ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ και στήν ΤΟΥΜΠΑ όπου από τα αποτελέσματα των 2 αυτων Ντέρμπι ίσως κριθεί και ο τίτλος τον οποίον διεκδικούν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Τα παιγνίδια :

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ
 
Η ΑΕΚ γιά να μείνη στο κυνήγι του Τίτλου θα πρέπει να φύγη Νικήτρια από το Καραισκάκης. Αν η ομάδα του ΜΑΤΙΑΣ ΑΛΜΕΙΔΑ πάρη το Τρίποντο η έστω φέρη το ίδιο αποτέλεσμα με τον ΠΑΟΚ τότε θα προετοιμαστή για την Φιέστα Τίτλου με την ΛΑΜΙΑ στήν Ν. Φιλαδέλφεια την επόμενη αγωνιστική.
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θέλη να αποφύγη την 4η θέση που υπο προυποθέσεις δεν οδηγει στήν Ευρώπη όμως είναι και ο Τελικός του Κόνφερανς Λιγκ με την ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ ΤΙς 29 Μαιου που δίνη ιδιαίτερη σημασία αλλά και προσοχή.
ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
Ο ΠΑΟΚ προερχόμενος από 2 συνεχόμενες Νίκες στά 2 προηγούμενα παιγνίδια του σε ισάριθμα ντερμπι θέλη να Τριτώση το καλό και ταυτόχρονα περιμένη και στραβοπάτημα της ΑΕΚ που έχει ένα βαθμό περισσότερο του για να μπορέση να μείνη στην διεκδίκηση του επίζηλου Τίτλου
Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ θέλη και επιζητά να πάρη καλύτερη Ψυχολογία και έν όψει τελικού Κυπέλλου αλλά και για να μήν κινδυνεύση μα μείνη εκτός Ευρώπης όλα αυτά βέβαια με την προυπόθεση ότι θα πάρη τους βαθμούς της Νίκης.
        ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΣΤΙΣ 8ΜΜ
                                                                                   ΑΝΤΡΟΣ ΕΥΑΓΟΡΟΥ

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise