Thursday, October 10, 2024
Home » Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Νεκρός ο Τζορτζ Μπάλντοκ του Παναθηναϊκού

Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Νεκρός ο Τζορτζ Μπάλντοκ του Παναθηναϊκού

0 comments

Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο – Ο 31χρονος παίκτης του Παναθηναϊκού Τζορτζ Μπάλντοκ βρέθηκε νεκρός το βράδυ της Τετάρτης στην πισίνα του σπιτιού του στη Γλυφάδα

Νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του βρέθηκε ο Τζορτζ Μπάλντοκ, ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, σοκάροντας τον χώρου του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Advertisement

Η ανείπωτητραγωδία έλαβε χώρα σήμερα στη Γλυφάδα, όταν εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στην πισίνα του σπιτιού του ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού. Λίγο αργότερα, ο θάνατος του Μπάλντοκ πιστοποιήθηκε από τον γιατρό της κινητής μονάδας του ΕΚΑΒ από τον σταθμό της Βούλας, που κλήθηκε από τον διαχειριστή της οικίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν ελλαδικά ΜΜΕ,η σύζυγος του ποδοσφαιριστή τον αναζητούσε πολλές ώρες, χωρίς να μπορεί να τον εντοπίσει, με αποτέλεσμα να επικοινωνήσει με τον ιδιοκτήτη της βίλας που μένει ο 31χρονος άσος, ζητώντας του να πάει στο σημείο και να δει τι συμβαίνει.

Έτσι και έγινε, με τον άνδρα να εντοπίζει τον 31χρονο χωρίς τις αισθήσεις του στην πισίνα και να ειδοποιεί αμέσως το ΕΚΑΒ, που έσπευσε στο σημείο. Αρνείται ωστόσο να τον παραλάβει, καθώς περιμένει την Ασφάλεια, ώστε να ξεκαθαρίσει τι έχει συμβεί. Στο σημείο μεταβαίνει ιατροδικαστής.

Ο διεθνής άσος βρισκόταν στην Αθήνα, καθώς δεν μετείχε στην αποστολή της Εθνικής για τον αγώνα με την Αγγλία στο Γουέμπλεϊ.

Πηγή: Cyprus Times

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More